| 10011993 a întrebat:

sunt cu un baiat de aproape 4 luni.Azi ne-am certat putin mai rau: am facut schimb de parole la hi5 si eu aveam aceeasi parola si la id. A intrat pe id-ul meu si cand mi-a spus pe mine m-a cam deranjat! dar cand a avut loc discutia eu deja imi schimbasem parola! iar el s-a suparat pe mine pantru ca are impresia ca-i ascund cevasad ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| torentul a răspuns:

Spune-i parola daca mai esti inca cu el nu mi se pare normal sa ii ascunzi asta decat daca ai ceva de ascuns, tie nu cred ca ti-ar placea sa nu ii stii parola. oricum daca esti inca cu el spune-i parola totusi esti de 4 luni abia va cunoasteti.nu uitati sa va protejatibig grin

4 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca i-ai dat parola, de ce naiba te mai superi ca a intrat pe contul tau?!

Daca nu vroiai asta ziceai ca nu esti de-acord cu schimbul de parole!

Eu zic ca tu ai exagerat clar!

| RXN a răspuns:

Serios acum, voi chiar nu aveti alta treaba? Va certati pe mess, de la parole...Astea-s motive de cearta? Stati sa ghicesc, v-ati sters si pozele de pe hi5 cu voi doi.yawn
Poate va vine si voua mintea la cap intr-o buna zi si nu va mai prostiti aiurea.

| thereforyou a răspuns:

In puii mei de copii va certati de la hi5, mess, parole. ce naiba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai nimic de ascuns ar trebui sa-i oferi acces neconditionat la contul tau hi5 si sa accepti sa fii verificata din cand in cand. E absolut normal.