Ai rabdare,daca a mai avut o iubita stie cum e si sigur nu vrea sa o dea in bara din nou, sau nu vrea sa mai franga inima cuiva poate. Eu zic sa petreci cat mai mult timp cu el si nu cred ca trebuie sa grabesti lucrurile, daca oricum te place nu ai de ce sa-ti faci griji.
Poate nu vrea ca lumea sa va vada impreuna [sau poate ii e rusine cu tine...]. In orice caz, ar trebui sa vorbesti cu el.
Cred ca dupa o luna exagerezi ca ti-ai da viata pentru el!
intr-o relatzie cel mai important este sa fi doar u si el! sa nu s bage nimeni intre voi,nici prietenii nici parintii!
atunci cand vb cu el p mess,incearca sa-i sp ca u ai ajuns sa-l iubesti,dar cateodata te simti aiurea,parca nu ai fi cu el decat p mess.sp de c te deranjeaza, sp ca ai vrea sa fie la fel si la scoala, sa-ti arate incontinuu ceea c simte pentru tine! vb deschis cu el vezi c sp! eu cred ca ar trebui sa functzioneze!
un sfat! nu mai face niciodata comparatzie intre tine si fosta sau intre el si fostul!
Pai poate e timid nu stie cum sa se comporte cu tine ii e mai usor sa vb prin scris nu fata in fata, incearca sa il bagi tu mai mult in seama si nu te mai lua dupa parerea lumi ca nu lumea conteaza ci finta pe care o iubesti. Dai rabdare iar el o sa isi dea drumul o sa fie bine dar totul depinde de tine.
Sigur vrea sa faca pe interesantul si stiu prea bine ca asa e si al meu. trebuie sa vb deschis cu el. cel mai sigur. daca te iubeste nu are de ce sa se simta complexat de tine.
In mod sigur, el nu te iubeste pe tine si as paria ca o iubeste inca pe fosta lui prietena. Poate se foloseste de tine ca sa o faca geloasa pe fosta lui. Mai bine da-i papucii, decat sa suferi mai tare mai tarziu.
Esti roata de rezerva.
Ai doua variante: te complaci in situatia asta, sau cauti sa iubesti alt baiat, unul care sa-ti impartaseasca sentimentele.
A si sa nu uitam mereu cand ii zic pe mess ce imi zic unele fete adica sa ma despart de el ...mereu zice sa nu le ascult pentru ca sunt invidioase.