| poesia a întrebat:

sunt cu un baiat de aprox 2 luni, ne intelegem doar ca eu am o problema. chiar daca nu imi sta in fire, i-am spus ce imi place la el si ii fac complimente, insa el nu imi face deloc complimente. Sunt o fata frumoasa, toti baietii imi fac complimente dar el nu. credeti ca ar trebui sa ii cer asta? sau apoi le va face fortat

Răspuns Câştigător
| toteu9605 a răspuns:

Parerea mea este ca nu e bine sa te arati fata de un băiat. ..mai ales ca sunteți de 2 luni împreună. incearca sa nu ii mai zici uh lasa l pe el sa o faca ...cu siguranță ii place de uh daca ati ales sa fiti împreună dar poate nu vrea sa arate e o fire mai rece...ai răbdare toate vor veni cu timpul....ma bucur daca te am putut ajuta:*

3 răspunsuri:
| Dav7id a răspuns:

Daca vrea sa iti faca unul iti va face el ca asa simte, nu trebuie neaparat sa ii ceri..ai o satisfactie mult mai mare atunci cand o va face de la sine.Totusi da de gandit ca nu face nici unul si nu neaparat ca toata lumea face si el nu.Ii place de tine? adica esti sigura.

| denisssssss a răspuns:

Iti va spune la un moment dat... Asta nu inseamna ca se va desparti de tine poate îi ie rusine sa-ti spuna ...complimente sau nu stie ce sa-ti spuna.

| IrinaAndreea a răspuns:

Buna! Din moment ce sunteti impreuna si esti constienta de atuurile tale, nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme. Indeparteaza-te un pic, cat sa simta raceala ta si sigur va incepe sa fie mai afectuos.De exemplu, daca pleci intr-un weekend cu familia, spune ca nu prea ai avut semnal si vorbeste rar cu el, iar cand te intorci vezi cum se comporta. Sau poti incerca sa iti faci ceva nou la par sau niste haine noi pe care nu le-a mai vazut si vezi ce spune. Uneori baietilor le este jena/lene sa spuna ce simt si gandesc si mai trebuie stimulati, totul e sa nu ii spui asa pe fata.