| deutss a întrebat:

sunt cu un baiat de aproximativ 6 luni...cum il pot excita dintr`un sarut french?

6 răspunsuri:
| undercovergirl a răspuns:

Eu iti recomand sa incerci :
*Sarutul supt:
Este o forma foarte erotica de a saruta, in care sorbi, efectiv, buzele partenerului. Poti incepe cu buza superioara si apoi cea inferioara si invers.
* Sarutul muscat - e o metoda sexy, dar trebuie avuta grija sa fie facuta cu delicatete. Facuta cum trebuie, poate avea un mare impact asupra partenerului. Acest tip de sarut se recomanda partenerilor care s-au mai sarutat inainte.
* Sarutul surpriza - se face cand partenerul este intins pe o canapea, pat sau doar sta cu ochii inchisi sau a atipit. Apropie-te usor de partener si saruta-l delicat pe buze. Intensifica sarutul pe masura ce partenerul deschide ochii sau se trezeste.
Sper sa te ajute happy

| ShineMe a răspuns:

Incearca sa il atingi foarte gentila sa il mangai in timp ce o faci, sa il amagesti putin.Mult succes

| EUSIATIT a răspuns:

OAre citi ani ai? cred ca nu mult peste 12,, cred si te preocupa deja acest lucru...nu ti pot da sfat. iti dau altii [sigur vor ironiza intrebarea si pe buna dreptate]

| yanny`s a răspuns:

Cum se facewinking

| Moneyandfame a răspuns:

Pai in timp ce il saruti ii pui mana pe... ceafa. Nu?

| Rina_2681 a răspuns:

Pai daca-ti mai fiti funduletul pe linga... ceafa cum a zis Moneyandfame se excita la maximhappy