| ionyionelutza a întrebat:

Buna ...sunt cu un baiat de cateva saptamani faza e ca eu am inceput sa ti la el dar nu stiu daca si el tine. pana acum pe toti cu care am fost am reusit sa-i fac sa tina la mine dar el e mai diferit si nu stiu ce sa fac pentru ca eu am o prb tipii care se lasa greu casa zic asa ma cuceresc va rog hellp vreau sa il fac sa tina la mine dau fundoi celui mai bun raspuns

2 răspunsuri:
| Kalyn a răspuns:

Pai asta nu e ceva standardlaughing depinde de psihologia lui, in orice caz daca este sa fie o sa se indr de tine oricum, ar trebui sa incerci sa ii faci poftele (in limita bunului simt), noua ne place asta la nebuniehappy

| PAMparam a răspuns:

Hm.parerea mea este ca ar trebui sa incerci sa fii si tuh indiferenta fata de el(stiu ca e greu dar incearca asa o sai mai atrgai atentia) si plus tuh esti sigura ca el nu tine la tine poate doar nu vre sa ti-o arate.Ca sa-l faci sa tina la tine incearca sa-i arati( fara sa i-o spui) cat de mult tii la el stiu si eu fa-i o surpriza sau asa uite poti sa-l faci sa se ataseze de tine iesind la plimbari sera numa voi prin parc sa povestesti cu el lucruri care il intereseaza(adica in general NU chestii siropoase) sa-i spui glumewinkingte descurci tuh:* succes:*