anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt cu un baiat de ceva timp, pana acum ma ducea serile pana intr-un loc, dar acum vrea sa ma duca pana la scara... dar numai ca eu stau intr-un bloc urat, de garsoniere si imi este cam rusine sa ii spun, mi-e frica sa nu imi ceara sa ne despartim, sau sa se poarte altfelcrying... zice`timi ce sa fac? sa i spun unde staucrying

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, nu trebuie sa iti fie rusine, chiar nu inteleg de ce sa iti fie rusine, ar fi o mare prostie sa se desparta de tine din cauza locuintei tale. DAca lui ii pasa de tine, nu are importanta ca stai intr-un anumit loc, el te place pentru ceea ce esti, am indoiesc ca l-ar afecta acest lucru, si daca ar vrea sa va despartiti din cauza asta, inseamna ca nu te merita si nu tine la tine, si e pe interes, dar ma indoiesc ca ar fi asa.Nu toata lumeae isi permite vile cu piscine si blocuri extraordinare de luxoase. El nu ar avea de ce sa se desparta de tine sau sa se poarte altfel.Sunt multe persoane in situatia ta, dar e pacat ca ai conceptia asta, si frica asta, oricum la un moment dat tot va afla unde stai, daca relatia va fi mai serioasa, nu poti la nesfarsit sa ii ascunzi.
El daca te accepta asa cum esti, foarte bine, daca nu, atunci lasa-l in pace.

8 răspunsuri:
| ionika17 a răspuns:

Eu zic sa-i spui daca este un baiat care te iubeste pe tine nu se uita ce ai sau ce nu ai. Daca iti spune sa te desparti dintr-o asemenea chestie, nu ai gasit persoana potrivita.Nu uita cine te iubeste nu se uita la ce ai, daca se uita inseamna ca ai fost pentru el numai o aventura.Pa,Pa.Sper ca te am ajutaThappy

| girl95 a răspuns:

Buna! Eu nu cred ca ar avea de ce sa iti ceara sa va despartiti daca ar afla unde stai, dar cunosc si persoane care pun accent pe astfel de lucruri, totusi daca ai incredere in el ar trebui sa-i spui, daca ţine la tine nu va da importanta unor aspecte atat de minore.Nu trebuie sa iti fie rusine, sunt mult oameni fara adapost care ar da orice numai sa aiba un acoperis deasupra capului.Preţuieşte ceea ce ai!
O zi frumoasa!:*

| girl95 a răspuns:

Multi oameni* (imi cer scuze pentru greseala)

| sadlifetobe3 a răspuns:

Da cel mai bine si dupa ce ai spus asta pleci de langa el suparata fara sa faci altceva, o sa te ierte

| ana1995 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ii spui. Daca tine la tine atunci nu o sa ii pese unde locuiesti si ce detii.

| MrCernea a răspuns:

Nicidecum asta ar fi problema lui! Pe el il intereseaza altceva nu unde stai tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna. Sungem intr-o situatie asematoare doar ca eu stau intr-un bloc de pe vre ea bunicului dar parinti mei si-au facut un loc bun de trai si in legatura cu orietenul tau spune-i tu decat sa afle de la alti. Daca te iubeste te accepta success!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! am vazut intrebarea ta si ma gandeam ca te pot ajuta. daca el te iubeste cu adevarat nu iar pasa unde locuiesti. poate si el sta la fel ca tine deci nu ai deunde sa sti...mai bine spune-i tu decat sa afle de la prieteni ca prieteni mai si exagereaza si va iesi mai urat