anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt cu un baiat de doua luni dar lucrurile s-au stins intre noi(cel putin din punctul meu de vedere) plus ca ne vedem maxim o zi pe saptmana in ultimul timp, si intre timp am cunoscut un baiat de care sunt inebunita. sunt studenta la stomatologie anul doi iar el e asistent, face postliceala.ideea e ca toti imi sar in cap sa raman cu actualul care a terminat politehnica,e priceput in tot ce tine de masini,calculatoare, reparatii, programari etc si ma fac sa ma simt prost ca asistentul nu e de mine si sa il las odata.eu sunt constienta ca actualul e om de casa,e un baiat bun cu bun simt,care m-ar iubi, desptept, frumusel tot dar efectiv nu simt nimic pentru el...si cand ma gandesc la celalalt imi tresare inima.o sa ies acum prima oara cu asistentul dar stau cu inima in gat ca am o relatie in spate neincheiata, ca poate afla unul dintre ei, ca va trebui sa ma despart de actualul si imi e frica sa nu regret.doamne cum ma simt crying. si ma doare enorm cand il compara pe asistent cu mine si imi spun ca nu are pregatire etc, ca nu da bine.dar mie nu imi pasa, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Withoutnamenoname a răspuns:

Dupa parerea mea, nu conteaza diferentele sociale. Putea sa fie si zidar, daca tie iti placea de el si te intelegeai bine cu el, nu conta altceva. 2 luni nu e un timp atat de mare. Nu apuci sa tii la cineva in 2 luni si nu o sa sufere actualul daca il lasi. Si se vede ca nu tii la el din moment ce ai ochi pentru altcineva. Mai bine ti ai asculta inima si lasi gura lumii deoparte, ca nu lumea traieste cu el, ci tu. Si ar fi corect totusi sa stie actualul ca nu te mai simti atrasa de el si iti doresti sa inchei relatia. Nu ar fi corect nici sa iesi cu altcineva in timp ce ai tu o relatie. Nici tie nu ti ar conveni daca ai fi in locul lui. Si nu ar fi corect nici pentru asistent sa joci la 2 capete. E posibil sa i pierzi pe amandoi daca nu te hotarasti

9 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna,

Nu ar trebui sa te intereseze ce zice lumea, nu traiesc ei viata ta. TU o traiesti. Tu iei singura deciziile. Daca tu consideri ca acum e bine sa-ti parasesti pe altul, e fix problema ta. Daca vei regreta, la fel, e fix problema ta. Daca risti sau castigi, o sa vezi in viitor. Orice e posibil, chiar si sa ti se intoarca roata. Oare la inceput nu simteai la fel si pentru primul?

| CristianaMaria a răspuns (pentru Ririru):

Si de primul imi placea la inceput...pai si ce trebuie sa fac? sa incerc sa ma fac sa imi placa de cel cu care sunt? efectiv nu stiu ce e mai bine

| Ririru a răspuns (pentru CristianaMaria):

Ce trebuie sa faci?
Pai eu fac mereu ce simt. Fa si tu asta. Oare stiu eu ce simti tu cu adevarat? Nu stii ce simti? Foarte rau, rupe legatura cu amandoi si da-ti seama.

| neutrino a răspuns:

Lasa gura lumii de o parte, chiar daca si ea are ceva dreptate, asa cum se intampla de obicei.

| LoveSleep a răspuns:

De unde ești? Să știu să nu mă duc la dentist pe acolo.

| Necunoscut112 a răspuns:

Ai o gandire de rahat prin care ii arati cat de nesigura esti pe tine si asta nu e sexy deloc. Nu faci decat sa destabilizezi relatia chiar inainte de casatorie. In locul lui iti ziceam "la revedere" cand i-ai spus ca daca nu isi schimba numele fosta, nu te mai mariti. Poate sunt sute de oameni cu acelasi nume, ce relevanta are pentru relatie voastra? Daca si-ar schimba numele crezi ca este stearsa din trecutul lui? O sa ramana vesnic amintirea lui si trebuie sa te obisnuiesti cu asta, insa tu esti in prezentul lui. Daca nu vrei sa porti acelasi nume cu fosta lui sotie poti sa iti pastrezi numele tau de fata.

| Ara997 a răspuns (pentru Necunoscut112):

Am eu impresia sau. ai gresit intrebarea ..la viteza.
cred ca raspunsul tau era pentru faza cu schimbarea numelui "fostei".
in ceea ce priveste raspunsul tau la intrebarea cu fosta. subscriu.
p.s. mi s-a intamplat si mie si mi-am luat injuraturi la greu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Curvo!

| pufipo a răspuns:

Daca nu simtit sau nu mai simti nimic pentru actualul, nu ar trebui sa mai aveti o relatie.