Da.pana.la.urma.ce.are.directorul.cu.voi?
daca.sunteti.impreuna.ce.e? naveti.voie.sau.cum?
daca.il.iubesti...ramai.cu.el
alea.nu.sunt.prietena,prieten.daca.incearca
sa.va.desparta.,.,ramai.cu.el.,,.succes
Tare nasoala treaba! Discuta cu el, daca chiar te place/iubeste nu te comporti in modul acesta.Adica cand tcineva te iubeste/place te alinta, te saruta de fata cu altii, te strange in brate etc... dar ceea ce face el e fix opusul. Spune-i ca tii la el, dar la felul cum se comporta cu tine nu merge si ca nu mai vrei sa fi cu el.
Dar nu inteleg de ce se baga lumea in viata voastra? si ce daca sunteti impreuna...
ce ma oftica colegi bagaciosi x-( stiu cum e ca si la mine se bagau in relatia mea cu fostul' si ii zicea lui de ce sta cu mine ca cea vazut la mine si cand ne vedeau impreuna incepeau sa strige dupa noi si pana la urma ne-au despartit
si tu cu cine esti impreuna cu el sau cu restul? ar trebui sa numai ascultati ce zice lumea
ai grija de tine si parca sunteti primi care aveti o relatie asa se comporta cei din jur
Zii ca nu mai vrei sa fii cu el deoarece tea bagat in probleme si cu asta basta
Wow. chiar asa. Ce treaba are directorul? Si de ce sa se vorbeasca la sedinta exact despre voi doi? Ce.ati ajuns Angelina Jolie si Brad Pitt? Eu zic sa ai grija si sa te gandesti bine daca te iubeste/place. un french, dupa cum zici tu nu inseamna ca e asa. Si daca e chiar asa de complicat vorbeste cu parintii tai. Dar acum sincer. ce treaba are directorul?
Din spusele tale imi dau seama ca ai o relatie de fatada care in viata privata nu exista, iar in viata publica exista!
Pune piciorul in prag, demonstreaza-i ca esti prea buna pentru el!(pana nu te indragostesti mai tare)
Cum sa ii dai papucii:
Dragule, am facut curat prin casa si mi-am dat seama ca nu am unde sa iti pun papucii asa ca m-am hotarat sa tii dau inapoi!
Ar fi o varianta(si daca se poate de fata cu toate prietenele tale si prietenii lui)
Invata, creazati un viitor!
P. S. Esti prea buna pentru el, nu meriti sa te traga in jos!
A vrut sa fie cu tine cu doar ca sa se dea mare.Asta inseamna ca tu esti o tipa super ok fata de el si ca a facut tot posibilul sa le demonstreze ca si el "are fata de tine" (ceea ce inseamna nu arata cine stie ce.nu ca ar conta prea mult aspectul fizic dar totusi) iar prietene, sau colege ce ti-or fi...sunt jalnice.nu le mai baga in seama.trateaza-le cu indiferenta.Arata-le ca au de ce sa fie invidioase si daca nu vrei "sa le dai nas" nu te desparti de tipul asta dar unde scrie totusi ca trebuie sa fii numai cu el? Cat despre director, nu este problema lui, depinde de ce varsta ai desigur, dar nu ar trebui sa se amestece. Vorbeste cu mama ta, si spune-i cum sta treaba si asa daca tine cu tine le poate da peste nas ca nu e treaba lor atatea timp cat ea stie si iti permite. daca iti permite.mult succes. {Mai bine sa stai singura decat sa ai 100 de prietene false. O singura prietena prietena buna face cat 1 milion de retardate proaste! trust me.}
HappynewCenusa întreabă: