| amalia_4709 a întrebat:

sunt cu un baiat de o saptamana.de la un timp relatia se raceste putin.straight facecum as putea sa il fac sa devina mai interesanta relatia noastra? niste activitati pentru cand ne vedem. funda

6 răspunsuri:
| thereforyou a răspuns:

Hahaharolling on the floor zici ca e o gluma. Esti cu un baiat de o saptamana, dar de la un timp relatia s-a racit.

| Artemis a răspuns:

O saptamana? Inca nu prea poate fi ceva foarte interesant intre voi, dar e destul de rau ca incep sa se raceasca lucrurile asa de repede deoarece sunteti abia la inceput. Oricum incearca sa iesiti la un suc, sa va plimbati in oras, sau e iarna sa te joci cu el sa fugiti prin zapada ca si doi copii happy nu stiu ce sa mai spun dar poate nu exista sanse sa se inceapa o relatie serioasa de aici daca asa repede se racesc lucrurile. Baftawinking

| Myladdy a răspuns:

O saptamana? De la un timp? Relatie? Ceva e putred, ...pe undeva!

| Ladybuug a răspuns:

Eh, stiu cum e straight face.
In primul rand, vorbeste'i. Daca nu ai curaj, asta e. Nimeni nu isi poate lua inima in dinti happy.

Mergeti la suc, la film, iesiti la mall dar sa fiti doar voi doi. Vorbeste cu cateva prietene sa ii dati zapada [ doar e iarna love struck ] si sigur va dori sa te tranteasca langa elbatting eyelashes.

O saptamana nu e relatie, doar combinatie whistling.

| Ladybuug a răspuns:

Mult succes !

| drAn3 a răspuns:

Wow voi va plictisiti deja dupa o saptamana? si eu credeam ca EU sunt incapabil sa port o relatie pe timp mai indelungat... Ce faci intr-o saptamana de va plictisiti deja? happy