anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu un baiat de o saptamana si ceva. Nu prea avem timp sa ne vedem ca suntem din orase diferite, si e destul de lung drumul. Deobicei vorbim la telefon, dar am ramas amandoi fara minute, iar eu imprumutam de la prietena mea ca sa vorbesc cu el. Ieri seara i-am dat un mesaj daca are timp sa vorbeasca cu mine si a zis ca in 10 minute ca e pe strada. Am asteptat 40 de minute si el tot nu a mai sunat, asa ca i-am dat un mesaj ca nu mai pot sa stau la prietena mea si sa-mi dea el a doua zi, adica azi, un beep cand poate sa vorbeasca si-l sun eu. Dar el nu mi-a dat nici pana in momentul de fata. Credeti ca ar trebui sa-l sun eu, sau sa astept sa vad daca lui ii pasa?

Răspuns Câştigător
| AdeeLinna22 a răspuns:

Din moment ce i-ai dat deja 2 sms, si are de pe ce sa iti dea beep, mai bine astepti. Am trecut si eu prin ceva asemanator, si prin asta poti sa-l si testezi. Sa vezi daca el suna. Nu-i mai trimite nimic daca el nu iti raspunde. Sa nu pari disperata. Si astfel daca vede ca tu nu ii zici nimic, te cauta el. Cred ca-i mai bine asa.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MissmysteriousS a răspuns:

Parerea mea e sa incerci sa-l suni, poate el chiar nu are de unde sa te sune.
Ca relatia sa mearga bine, amandoi trebuie sa depuneti putin efort, cu alte cuvinte, nu e nimic rau daca faci tu primul pas si il suni. E pacat de relatia voastra, daca nu va vedeti, macar sa va vorbiti; intr-o relatie e nevoie de comunicare.
Si sunandu-l ..surprinde-l intr-un mod placut; nu sa-l iei din prima ' am asteptat telefonul tau 2 zile, pe unde tot umblii?!'; profita de moment si bucura-te de moment, lasandu-l pe el singur sa-ti motiveze raspunsul. Bafta :]

| BrUnEthaThaDeViS a răspuns:

Iubita tu ai depus efort ai cautat minute... i-ai dat mesaje stai sa vezi daca poate si el sa faca un minim de efort pentru ca dupa se invata cand ii dai prea multa atentie si-o ia in cap asa ca lasa-l sa fiarba daca ii pasa va face un efort si te va suna te pup:*

| FoundYouLover a răspuns:

Parerea mea este ca nu ar trebui sa insisti prea mult si o spun din experienta proprie. E greu de inteles de ce, dar barbatilor se pare ca le plac femeile care se poarta cu ei ca si cum nu le-ar pasa de ei.

| sayWhaaat a răspuns:

Nu mai aveti minute?