| Veronicca a întrebat:

Sunt cu un baiat de un 1 an, in accest timp el niciodata nu mi-a zis te iubesc, mi-i dor de tine, chestii de genu...dar vrea ca noi sa avem relatii intime ...eu sunt o tipa genu daca nu simt baiatu ca ma iubeste ..nu merg la aventuri de o noapte. ..nu stiu daca procedez corect. daca gindesc pozitiv. daca e normal, sa nu daruiesc corpul la o persoana care nu simt ca ma iubeste... vreau un gind ..sunt confuza.

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Ar fi fost bine sa spui si ce varsta ai. Daca nu ai 17-18 ani nu o face. Daca tu nu simti ca ai vrea, nu o face. Cand o faci, o faci pentru tine, nu pentru el. Din ce povestesti, raspunsul este "nu o face". Daca baiatul te paraseste, e clar ca numai asta voia de la tine.

| mms123 a răspuns:

Gandesti foarte bine... dupa cate ai spus baiatul ala incearca doar sa profite de tine

| corbulalbrosu a răspuns:

Din cele descrise se poate trage o singura concluzie, tot ce-si doreste de la tine se numeste sex si nimic mai mult. Incearca sa-i explici ca deocamdata nu esti dispusa sa intretii cu el astfel de relatii pentru a vedea care ii va fi reactia.Doar astfel vei reusi sa-ti dai seama daca este o fire mai ursuza/introvertita care nu-si exteriorizeaza dragostea sau chiar te iubeste in felul lui mai aparte.

| BizSinir a răspuns:

Daca nu scrii corect nu inteleg, daca rolling on the floor

| andreeaandraand a răspuns:

Nu esti confuza, esti analfabeta!winking