Salut gandeste-te ca datorii avem cu totii asta ar insemna sa ne dam prietenele la o parte si sa ne combinam pe interes? nu,cu siguranta e o metoda gresita,gandeste-te ca acum sta cu ea din interes, dar petrecand mult timp impreuna cu ea se poate naste din clipa in clipa un sentiment pentru ea, din cate imi spui u deja esti pe locul 2 pentru ca el sta mai mult cu ea si pe tine te suna la 3-4 zile si da ai dreptate e o nebunie totala, nu te simti putin pe locul 2? putea sa vorbeasca cu tine impreuna gaseati o solutie,pentru ca daca vorbea cu tine si treceati impreuna peste problema asta relatia dadea semne de prosperitate,mai mult va apropiati,dar scuza-ma ca iti zic este si vina ta pentru ca ai acceptat asta,da iti e rau te plangi, dar intrebarea este d c ai spus``da`` nebuniei astia daca nu iti convine? nu e prea tarziu spune-i ceea ce simti chiar acum, pentru ca e al dracului de nasol sa nu iti poti suna prietenul pentru ca sti ca e cu alta...sti se spune ca omul in general nu are noroc,dar sti ceva norocul si-l mai face si cu mana lui... pune mana pe telefon si suna-l acum,sa nu t intereseze ca e cu masa ca e cu taso ca e cu aia,suna-l pentru ca e prietenul tau si spune-i ce ne-ai spus si noua aici,hai curaj pentru ca numai tu poti rezolva asta,nu accepta nimic din ce spune, declara-te nemultumita spune-i ca asa ceva tu nu accepti, multa bafta si sa auzim de bine pup:*
Daca era casatorit cu vreo 2 copii acasa, isi parasea sotia pentru bani murdari? Ii mai ramane sa-ti ceara sa te prostituezi ca sa-i dovedesti cat de mult il iubesti.Mai fetelor treziti-va, fiti mai orgolioase!
Traiesti un iad in momentul de fata, e super greu sa vezi ca cine iti zambeste tie, ii zambesti si altcuiva.Stii ca atunci cand nu e cu tine, e cu altcineva.Ce face? Cat mai sta? Cat o mai tinem asa? Oare se gandeste la mine?, cateva din intrebarile astea iti vin in minte si probabil te coplesesc.Eu nu cred ca e bine ce faci, nu e bine pentru tine, cat ai sa mai accepti ai o limita.Bine nu iti vine din relatia asta.Cum ar fi daca el te-ar vedea cu altul, ti-ar zice ce i-ai spus tu lui, ar avea aceeasi rabdare nu conteaza situatia.Nu stiu de ce nu te gandesti tu,ca undeva e cineva,care ar vrea,in orice zi,sa stea,cu tine nu cu alta, nu conteaza situatia, langa tine sa fie.Este cineva pentru oricine.Salut blondo!
Sincer nu se merita sa faca asta ar fi trebuit sa caute alta cale daca chiar te iubeste nu sa stea la alta in brate si sa doarma la ea asta deja nu mai arata o legatura intre voi
E un gunoi de om, daca erai tu in locul aleia, si se folosea de tine? ce mai ziceai? chiar vrei sa fii cu un astfel de om? putea sa rezolve problmea asta si prin alte cai!
Vai eu nu stiu cum poti s stai asaeu nu as putea s stiu ca prietenul meu doarme cu altaeu nu stiu ce sa zic dar parerea mea e sa il lasi
Nu te merita! asta e raspunsul! am stat 2 ani de zile cu un om care m-a tinut ascunsa deoarece eu aveam 18 ani pe atunci iar el 28 si vezi doamne ii era rusine sa iasa cu o pustoaica dar pe mine ma ducea cu zaharelul ca nu conteaza ca nu suntem "publici" conteaza ca ma iubeste si el intre timp umbla si cu altele. Acum am baiatul meu care e zi de zi aproape de mine, si care e venit din alt oras pentru mine, se chinuie sa gaseasca de munca, sta cu chirie si se descurca groaznic dar a facut toate chestiile astea ca sa stea langa mine. O femeie care se respecta oricat de mult ar iubi, nu ar accepta o asemenea situatie.Bafta