anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu un baiat de vreo 2 luni. Ne intelegem foarte bine, doar ca in ultimul timp am tot avut diverse discutii legate de sex. El mi-a spus ca e dispus sa ma astepte cat vreau eu(sunt virgina). Stiu ca ma iubeste, simt asta, dar cu toate acestea am avut o discutie seara trecuta care a inceput de la o intrebare de-a lui"daca eu as pleca in Germania la ai mei, sau la facultate, tu m-ai insela?" I-am spus ca nu mi-a trecut prin cap asa ceva, ca il iubesc prea mult, insa dupa asta mi-a spus ca el crede ca ar ceda, ca astepti, astepti, astepti, dar pana la urma cedezi. M-am cam enervat la cele auzite si i-am spus ceva in genul"Stii ca avem doar 2 luni impreuna, nu? Tie poate ti-ar fi fost de ajuns si o saptamana, dar mie imi trebuie mult timp de acum incolo. Ori ma astepti pe mine, ori te duci la altele, dar cu mine o cam inchei." Am fost prea dura?straight faceMultumesc ca ati avut rabdare sa cititi si astept parerile voastre :*

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Foarte bine si corect i-ai raspuns!
Esti singura stapana pe mintea, inima si corpul tau si se pare ca stii asta.
In concluzie, felicitarile mele si continua asa.
Macar de ar stii toate fetele sa se poarte si sa reactioneze in felul asta!

| monyk a răspuns:

Buna,ai procedat foarte bine,arata-i ca nu esti fraiera si ca stii sa te impui,daca nu,va profita de tine,tu fi fata desteapta cu caracter si demonstreaza-i ca nu esti ca alte fete naive care se lasa dusa cu vorba.
DAca te iubeste,ramane alaturi de tine,nu te inseala si te asteapta oricat, crede-ma, ca si prietenul meu m-a asteptat aproape 2 ani pana sa o fac cu el,dragostea nu consta numai in sex,un baiat care te iubeste,face sacrificii pentru tine, ia gandeste-te, aveti 2 luni si deja `cedeaza`,pai lasa ca nu e chiar asa,toate la timpul lor.
Vei vedea daca te merita sau nu,daca va ramane sau nu cu tine, atunci iti vei da seama daca iti merita iubirea. Oricum, 2 luni de relatie nu mi se pare foarte mult, mai trebuie sa va cunoasteti mai bine si in plus sa tinem cont de faptul ca esti virgina si acest pas e ceva important pentru orice fata.

| ContesaSiContele a răspuns:

Macar e sincer cu tine si nu te minte.
ai procedat bine,(dar vezi sa nu fi mereu dura, explici cu frumosu, va intelegeti bine)
daca vrea sa faca aibe relatii sexuale dupa numai 2 luni sa-si caute o c... ca-s destule, daca vrea o iubita sa te astepte.
succes

| psycho771 a răspuns:

Felicitari! Impune-te, foarte bine faci. Daca te iubeste, te asteapta... E bine ca nu cedezi presiunilor, nu trebuie sa faci asta, mai ales ca sexul este un lucru destul de important pentru o fata. Chiar daca te ameninta ca te paraseste, lasa-l sa o faca, nu te culca cu el daca nu esti pregatita.

| bunica18 a răspuns:

Nu, ai fost tu si e foarte bine sa nu te targuiesti cu cineva care isi programeaza sa "cedeze". Esti fata deseapta, lasa-l si pe el sa-i mai vina mintea la cap-winking

| dorinaaaaa a răspuns:

Nu,nu ai fost dura! am facut greseala sa.i fac cuiva pe plac, m.am culcat cu el si dupa 4 ani s.a despartit de mine ca sa stea cu alta.nu regret ca am facut.o cu el dar...e urat asa sa te lase pentru alta cand tu i.ai oferit ce aveai mai de pret