Nu`i adevaratatocmai asa va apropiati mai mult si eu am o coleg sta cu un baiat de 5 luniesi sunt la acelasi etaj la aceeasi scoala asta ii apropie si mai mult
daca va iubiti cu adevarat o prostie ca asta nu se va intampla
Cristi iti este ciuda ?
Daca totul merge bine...nu e bine!? doamne nu ai motiv sa te certi cu el sau?
Plictiseala intr-un cuplu intervine doar daca o lasati voi, ca te vezi cu el la scoala sau acasa sau la serviciu nu are importanta depinde numai de voi.Chiar nu vreau sa te supar (si mai e si prima zi a anului) dar in loc sa te bucuri de ceea ce ai cauti "probleme" sau esti adepta lui Murphy "daca ceva merge bine sigur ceva a mers prost numai ca nu iti dai seama"? mai bine incearca asta "Daca ceva merge nu incerca sa il repari" nu cred ca ai o problema reala ci numai o "grija" ireala . Have fun
NU e adevarat, nu o sa va plictisiti .
Eu si iubitul meu suntem colegi de clasa si avem 10 luni impreuna.
Pai daca este JUMATATEA TA, ar trebui sa nu va plictisiti, ce cls esti? ai probabil 13 ani si defa ti'ai gasit jumatatea, ce ma enerveaza copii din astia, nici nu si'au inceput pubertatea si deja si'au gasit jumatatea
Dap, cred ca sunt gelos pentru ca eu nu mi-am gasit inca jumatatea , dar totusi am dreptate
Din contra, daca va vedeti in fiecare zi va atasati unu de celelalt ma mult :X, colegi tai care spun asta sunt gay si lesbiene, nu stiu ce e aia dragoste fundita?