In general, pentru un baiat, daca o fata cu care nu are o relatie stabila il lasa sa o pipaie in zonele intime si se expune foarte mult in pozitii nu prea decente (e foarte indecent sa stai in scoala in bratele unui baiat), acea fata capata eticheta de usuratica. cu care te poti distra din cand in cand, dar nu te poti afisa (fiindca rad altii de tine). de aceea, se poarta cu aceste fete rece in afara de momentele cand le pot folosi pentru placere fizica, in asa fel incat ele sa nu se agate prea tare de ei.
Tu te-ai comportat intr-un mod care te asigura ca baiatul nu te crede o fata serioasa, cu care sa merita sa aiba o relatie (chiulit, pipaiala, imbratisari, pupaturi in scoala). Nu potia cum sa schimbi prea usor eticheta ce ti-a fost pusa. Fii sigur ca baiuatul asta te va mai cauta pentru mici distractii, dar nu pentru o relatie
De acord!
Brigaela, noi ne intelegeam foarte bine inainte, la scoala stateam in banca, vorbeam la mess, la telefon, prin mesaje, vorbeam aproape orice, dar s-a mai departat de mine. Si in ziua aceea am stat in brate la el pentru ca era doar un scaun si nu aveam loc amandoi pe el. Si atunci asa s-au desfasurat lucrurile. Acum numai suntem asa apropiati, dar nu stiu de ce, vorbim in fiecare seara pe mess, dar nu asa mult, si e mai indiferent asa un pic.
Nimeni nu vrea alaturi de el o fata care chiuleste (se simte disperarea de a-l haitui si, in plus, il faci si de ras intre prieteni ca umbla cu chiulangioaica). In al doilea rand, erati la scoala. Daca era un singur scaun, stateai in picioare dar in nici un caz nu te asezai in bratele lui. Este foarte indecent si rusinos. In mod cert daca v-a vazut cineva a ras de voi si l-a intrebat: tu stai cu disperata aia, nu vezi cum se comporta? sau ceva de genul asta. Sincer, daca tu nu te respecti absolut deloc si te comporti foarte urat, nu te astepta sa te placa sau sa te aprecieze pentru asa, era perfect normal sa se departeee cat ma mult de tine.
Brigaela, el ma indeamna mereu sa chiulesc, si m-a intrebat daca raman cu el. Si am profitat de ocazie, oricum nu aveam ore importante si absente nu am. Mereu inainte sa chiuleasca el, vine si ma intreaba daca merg cu el. Dar nu merg mereu. Ai inteles? Si el chiuleste mai mult ca mine. Si nu merg cu el.
Si tu vrei sa stai langa un asemenea om? Doamne Dumnezeule, nu te gandesti la asta,. nu ti-e rusine sa fii vazuta cu el? Sau vrei sa spui ca te-ai coborat la nivelul lui si acum astepti sa te aprecieze pentru asta. N-o s-o faca, fiindca simte ca esti disperata sa-i atragi atentia, chiar calcandu-ti pe demnitate si umilindu-te ingrozitor. Si asta il alunga. Si nu te lasa pacalita: oricat de urat se comporta un om, oricat de needucat si josnic este, va cauta intotdeauna un partener mai bun decat el, mizeria celuilalt i se va parea mai rea decat a lui. Incearca sa ai demnitate, sa-ti tii fruntea sus, sa nu te umilesti in halul asta. Fii tu insuti, mandra de tine, incearca sa fii intotdeauna cea mai buna, cea mai disciplinata, nu te mutumi niciodata cu mai putin. De dragul unui baiat nu-ti calca onoarea, nu te murdari, nu ajunge sa faci chestii atat de urate si indecente. Vei vedea ca vei fi si tu mai mandra de tine insuti si ca si ceilalti (inclusiv baietii) te vor admira. Si alge-ti intotdeauna un anturaj pe masura. Incearca sa stai in preajma celor mai buni la invatatura, celor mai bine educati, mai seriosi. Indeparteaza-i pe chiulangii si pe cei prost educati. Nu ai absente, bravo tie, asta trebuie sa fie mandria ta. De exemplu, e extraordinar sa poti spune: eu nu am chiulit niciodata de la scoala, am lipsit doar cu motive foarte serioase. Asta este adevarata mandrie si valoare si pentru asta vei fi apreciata.
))))
Ma fata, am mai postat odata intrebarea asta, si acum am pus-o iar pentru ca vreau mai multe sfaturi. Chiar nu mi-am dat seama cand am postat-o iar ca era vorba de ziua respectiva. Nu am nicio problema, doar ca nu am fost atenta, asa ca numai face tu comentarii de genul pentru ca nu am scris porcarii aici sau altfel de chestii, doar era o intrebare.
Ma fata, ai probleme?
Draga Alina eu iti dau un sfat daca vezi ca el e in continuare rece lasa-l in pace mai bine incearca sa il uiti si eu am patit la fel si sincer asta a fost ca un fel de aventura ai fost ca orice fata din viata lui. Nu vreau sa te ranesc doar iti spun sincer ce am patit si eu. Dupa cum ti-am zis mai incearca vezi cum e daca mai e inca asa distant si rece inseamna ca nu te vrea sau nu te place dar fii optimista.