Deci lumea e foarte redusa. Tu esti exemplul perfect.
1. Te`ai gandit la sotia lui? Tu stii ce inseamna sa distrugi o familie? Pai logic ca nu te`ai gandit, ca probabil ai avut o familie fericita, cu parinti care se intelegeau bine, de ce sa te gandesti? Pt ca nu te ajuta neuronul, e clar.
2. Are copii? Te`ai gandit ca ii poti afecta si pe ei? Vorbesc in cunostinta de cauza, ca stiu cum e sa se certe parintii din cauza unei tute.
3. Va iubiti? Halal iubire! Daca te iubeste, ia pune`l sa te ia de nevasta, ca asa ar fi normal, nu? Pai n`o sa renunte la nimic din ce are acum (sotie, camin, etc), pentru ca el e intr-o ipostaza chiar comoda. Deci tu l`ai inselat, el e insurat. El s`a suparat ca l`ai inselat tu, in conditiile in care el umbla cu 2 femei (tu si sotia lui). Ori sunt eu proasta(si nu sunt), ori imi scapa ceva. Cum dracu accepti femeie in primul rand sa fii a 5-a roata la caruta( adica amanta lui) si in al doilea rand sa isi bata joc de tine?
Cred ca ma depaseste situatia, dar sunt enervata si nu m`am putut abtine, pentru ca stiu cum e sa existe o groaza de certuri din cauza unei a 3-a persoane, care neaga cu nesimtire relatia respectiva. M-am saturat de persoane de genul asta, imi e SCARBA efectiv.
Am un singur sfat. Daca ai un singur neuron functional in capul ala in care vidul ocupa 99% din spatiu, desparte`te de el.
Mai bine lasa-l sa se intoarca la sotia lui, nu iti mai face pacate suplimentare. Oamenii astia au o relatie sfintita in biserica, nu ai deloc remuscari stiind ca o calci in picioare? Vei ajunge si tu in pozitia sotiei inselate, sa stii, fiindca in lume exista dreptate.
Offf, cum l-ai inselat? Pai el nu te insala cu sotia, de fapt nu te insala pentru ca ea e sotia iar tu esti amanta, el nu are dreptul sa se supere din moment ce e insurat, tu poti fi cu oricine, daca chiar te-ar iubi cu adevarat, nu crezi ca ar fi lasat-o pe sotie? Dar nu cred ca o va face, ca asa sunt barbatii, tot la sotie se intoarce, imi pare rau ca iti spun asta, dar chiar iti place sa fi folosita, nu crezi ca ai dreptul la ceva mai bun, la un barbat liber care sa te iubeasca doar pe tine si sa iti ofere afectiunea si increderea de care ai nevoie...meriti mult mai mult de atat, esti libera sa fi cu cine vrei, el are un legamant in fata lui D-zeu, nu distruge casatoria lor chiar daca il iubesti... e mai bine sa il uiti...
Sa zicem ca te va ierta intr-un final doar ca sa mai aibe si altceva in afara de sotia sa... ce viitor ai cu el? Nu vrei pe cineva care va fi seara de seara langa tine...de sarbatori, impreuna...cand ai nevoie sa stii ca intotdeuna te poti baza pe el? Intotdeauna in fata lui va fi familia si apoi tu...nu mai intru in subiectul "familie".deja ai auzit de la altii ce consecinte are fapta ta. Vorbind strict de tine...doar atat vrei? doar pe cineva care e cu tine in functie de programul de acasa? te-ai bagat intr-o poveste in care doar tu vei avea de pierdut... el va ramane cu ce are acasa... te multumeste acest gand? Pune stop si cauta pe cineva care va fi doar al tau!
Subiect de telenovela. Sau mai bine te-am lua la teatru.Eh,stia Creangra ce stia cand a scris Prostia Omeneasca....cui pe cui se scoate .
Si eu am fost cu un barbat insurat care mai avea si copii.si eu cred ca un barbnat poate iubi indiferent daca isi lasa sau nu sotia pentru alta...gandditi-va ca intr-o relatie poate interveni monotonia, obisnuinta si nu mai exista decat cuvantul familie... avem copii si ne gandim doar la ei.si eu l-am inselat si la fel nu m-a iertat au fost multe certuri...imi pare rau de ce am facut, ca am stat cu el, ca l-am inselat.si tot ce a fost...iesi cat mai poti si ai grija de tine.
Si daca am trecut prin asta stiu si dc l-ai inselat...pentru ca aveai nevoie de atentie, aveai nevoie de cineva langa tine, sufereai cand stiai ca probabil in acel moment este acasa cu familia.si ai vrut sa iti gasesti un refugiu intr-un alt barbat...la inceput ti s-a parut un joc. dar s-a terminat prost. e asa?
Daca este casatorit, bucura-te ca relatia a luat sfarsit.Nu-l iubesti, ti se pare. Daca-l iubeai nu-l inselai.Si el are tupeu daca iti reproseaza ca ai avut pe altcineva, el insurat si tot el cu pretentii.Sterge-l din memorie.
Adica:,, el" si-a inselat sotia fiindca te iubea pe tine; tu l-ai inselat pe,, el"cu altul(nu se stie de ce) dar, l-ai inselat si pe acel,, altul" cu el(am inteles ca relatia a continuat si el a aflat recent de aventura)deoarece il iubesti enorm? Mult prea complicat de inteles (cine pe cine ar tebui sa ierte )pentru a putea da si sfaturi!
Doar sa te gandesti ca nu ai vrea sa fii in aceeasi situatie, ca sotia lui, cand te vei casatori.(Posibil chiar cu el si sa-ti faca acelesi lucru.)
In primul rand nu inteleg ce relatie aveti voi! El e insurat, deci ce te face sa crezi ca nu te va insela si pe tine cum a inselat-o pe ea. Omul are o familie deci daca nu a divortat pana acum nici nu o va face! Cum afirmi tu ca va iubiti mult cand tu ai fost cu altul? PPlus ca nu stiu de unde sti tu sigur ca te iubeste? Ti-a demonstrat asta? Nu a divortat nu? Deci in concluzie lasa-l in pace si nu destrama o familie pentru ca poate o sa il ai tu, dar cum va aparea una mai frumoasa o sa te lase pentru ea cum a facut si cu sotia pentru tine!
Eu cred ca ar fi mai bine sa il lasi in pace daca este insurat...incearca sa te pui in papucii sotiei lui sa vezi ce bine o sa te simti sa stii ca esti inselata de sotul tau! daca tot de iubeste de ce nu divorteaza?
Cand iubesti "enorm"nu ai cum sa inseli.parerea mea.lasa-l sa se intoarca la sotia lui, daca si el te iubea cred ca renunta de mult la sotia lui... dar uite k nu...nu te iubeste suficient de mult ca sa ia o decizie...lasa-l... oricum voi nu o sa aveti nici un viitor impreuna...
Mai bine i'ati picioarele cu tine si pleaca de langa el ca si asa ai facut prea multe.
beausingurlamasamea întreabă: