| genutzz a întrebat:

sunt curioasa de ce fetele iti pun vata sau servetele in vagin sa nu raman gravide? ma refer la prostituate big grin dau funtita

5 răspunsuri:
| andra000 a răspuns:

Cine ti-a spus asa ceva? eu nu am mai auzit asemenea prostie. si nici nu cred ca e adevarat. cum ar mai putea sa isi scoata servetelul? ai impresia ca vaginul e cos de gunoi, chiar si al unei prostituate, tot vagin e.si ce raspuns ai puta primi, nu stiu. citesc intrebarea ta si vad ca tiai raspuns singura. de ce? sa nu ramana gravide.in caz ca ar fi adevarat ca siar pune asa ceva. eu nu cred. dar in orice caz asa ceva nu te protejeaza nici de sarcina si nici de alte boli cu transmitere sexuala. daca tia trecut asa ceva tie prin sa folosesti, nu te sfatuiesc.vei ajunge la doctor sa iti scoata minunele din vaginul tau. cumpara_ti prezervative si ai rezolvat toate problemele.

| genutzz explică:

Am citit in ziar.big grinbig grinbig grin nu glumesc
eram doar curioasa

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU ştiu cine ţi-a spus chestia asta, dar este o mare TÂMPENIE!

NU este adevărat, vata sau şerveţelele NU te "protejează" împotriva unei sarcini!

Pentru a preveni LUNAR o posibilă sarcină se RECOMANDĂ următoarele metode : prezervativ, tablete anticoncepţionale ( prescrise de MEDIC ), ovule sau creme spermicide/contraceptive, metoda "calendarului" ( când ai ciclu regulat ), etc.

Cea mai SIGURĂ metodă contraceptivă este folosirea prezervativului, deoarece are DUBLU rol : previne o eventuală sarcină, DAR previne şi infectarea cu diverse boli cu transmitere sexuală ( BTS ) – la o utilizare CORECTĂ!

De aceea, recomand NEAPĂRAT folosirea PREZERVATIVULUI ( alunecarea va fi mai uşoară, eviţi riscul de sarcină şi diverse boli cu transmitere sexuală ) – mai ales în cazul unei noi relaţii, sau o relaţie „pasageră" ( ori una sub semnul întrebării )!

Dar e foarte important să fiţi ATENŢI la modul de "manevrare" a prezervativului ( deschiderea lui şi "montarea", apoi e importantă mărimea, şi nu în ultimul rând "demontarea" acestuia ) - de asemenea, recomand VERIFICAREA prezervativului după FIECARE "partidă" ( să nu se fi rupt/tăiat; se poate verifica atât vizual, cât şi prin „umflare" uşoară, ca la un balon ) - pentru mai multă siguranţă!

Dacă folosiţi prezervativ de fiecare dată şi la fiecare "număr/partidă" ( ATENŢIE la modul de manevrare/desfacere şi "montare/demontare" ) NU există risc de sarcină ( siguranţă de 99-100 % ), DAR ( repet ) preferabil să-l verifici după partidă!

Să folosiţi prezervativ cu spermicid - chiar dacă se rupe, NU trebuie să disperi, deoarece este lubrefiat/tratat cu o substanţă spermicidă ( cu rol de distrugere a spermatozoizilor ) care va distruge eventualii spermatozoizi care ajung în vagin!

Sau să foloseşti un prezervativ simplu marca DUREX Extra Strength-strong sau Durex Extra Safe ( sunt puţin mai groase ) + un lubrifiant spermicid - acţiunea contraceptivă este aceeaşi ( deci ai DUBLĂ "protecţie" )!

| GăbițuGabriel a răspuns:

Sunt baiat si nu am auzit asa ceva de cand m-am nascut laughing ii dau dreptate si lui Andra cum ai putea sa iti scoti minunile alea din vagin? un prezervativul si gata te protejeaza de bolile prin transmitere sexuala si sarcinawinking

| Menker a răspuns:

Poate bag vată în loc de tampoane?