Gaseste-ti o partenera stabila si nu mai schimba partenerele. Ai o varsta deja, e penibil sa tot schimbi femeile si corpul tau iti arata asta.
Iti place de o fata. Va intelegeti in idei, planuri de viitor, valori de viata. Te uiti la realtia dintre parintii ei si daca ei sunt afectuosi e foarte posibil ca si fata lor sa fie ok in domeniul acesta. Te casatoresti cu ea inainte de avea relatie fizica. Si dupa aceea ai toata viata inainte si incepand de la a doua oara lucrurile vor merge foarte bine. Nu crezi ca e timpul sa te gandesti la casatorie, nu doar la pat pur si simplu? Din 12 familii prietene care le am eu, niciunul nu si-au inceput viata sexuala inainte de casatorie, acum o duc super la acest capitol, nu se inseala cu altii, frumuseti din astea. Asadar cauta o fata grozava si va casatoriti, parerea mea.
Pai se pare ca ai probleme cu aspectul exterior al femeilor - alegele si tu pe masura...dorintelor tale. Problema este pshic cum spui tu - incearca un coniac inainte, poate te mai remonteaza!
Bafta!
Buna Daniel, ceea ce ti se intampla se datoreaza unei stari emotionale puternice care iti e data de incordarea pe care o resimti in trupul tau. Sa stii ca se intampla si femeilor, mai ales cand se tem de persoana respectiva ( mai ales, daca sunt la inceputul relatiei), au trac sau emotii, le e teama de vreo eventuala sarcina / boala, gandindu-se ca nu se vor simti bine sau nu vor fi la asteptarile barbatului respectiv sau ale lor. Tinand cont ca ai 27 ani, esti sanatos si in forma, sper sa intalnesti o partenera care sa te iubeasca (sufleteste), care sa te respecte, cu care sa poti vorbi (aproape) orice si apropierea fizica sa aiba loc intre voi atunci cand veti dori. Important este sa iubesti si sa fii iubit, sa nu mai fii nevoit sa schimbi partenera si sa nu -ti mai apara acea stare de amorteala in regiunea bazinului si de aici restul de stari
( lipsa excitatiei si a erectiei).
Daca o persoana nu te atrage, nu iti place (din ceea ce spui), atunci e firesc sa ti se intample, ceea ce ai patit. Pragul de care vorbesti, il vei trece cu brio, atunci cand vei intalni persoana potrivita tie, cu care sa te intelegi in mai multe privinte ( si desigur in intimitate). Succes si mai ales, rabdare, caci batranii spun ca "graba, strica treaba".
Urat sa spui ca erau cam uratele.problema ta este emotionala... discuta sincer si vei vedea ca trece
Serus,pacat ca ai ajuns in situatia asta,parerea mea sa iti cauti o fata cu care sa ai in primul rand puncte comune intelelectual, asta te va face sa iti iei gandul de la " indispozitia" ta, faptul ca te vei potrivi in primul rand la alt nivel, te va face sa te deschizi si vei vedea mult mai usor relatia fizica.Ai grija, sa vezi dincolo de aparente
Serus, pacat ca ai ajuns in situatia asta, parerea mea sa iti cauti o fata cu care sa ai in primul rand puncte comune intelelectual, asta te va face sa iti iei gandul de la " indispozitia" ta, faptul ca te vei potrivi in primul rand la alt nivel, te va face sa te deschizi si vei vedea mult mai usor relatia fizica.Ai grija, sa vezi dincolo de aparente
Mutubal întreabă: