| Danielalarisa17 a întrebat:

Buna,sunt Daniela și am 17 ani. Am făcut dragoste cu iubitul meu și el m-a întrebat la sfârșit daca m-am terminat iar eu nu am știut ce să îi răspund pentru că nu știam. Va rog să îmi spuneți de unde știu când am erecție.

7 răspunsuri:
| mihaicelsfant a răspuns:

Pai faci ca in transformers daca ai orgasmlaughing

| Necunoscut112 a răspuns:

Prost si el, ca nu si-a dat seama ca nu, proastă si tu ca nu ti-ai dat seama. Erecţia e când ai p*** sculată, deci tu, fiind femeie nu poţi avea erecţie. Poţi avea orgasm, la asta se referea si iubitul tau. Si cand vei avea unul, vei ştii singura.

| minrest a răspuns:

Erectie au numai barbatii. Intrebi cum poti sa stii cand ai orgasm. Orgasm, mai incolo. Femeile au orgasm mai greu decat barbatii. Dar spune-i ca totusi iti cade bine sexul.

| corbulalbrosu a răspuns:

D-ra Daniela, din moment ce ti-ai inceput viata sexuala, ar fi fost cazul sa te informezi mult mai bine in privinta tuturor aspectelor care tin de activitatea sexuala. Majoritatea femeilor (si a fetelor) in cazul in care au parte de un act sexual placut si satisfacator d.t.p.d.v., se excita din ce in ce mai intens si la un moment ating o stare deosebita denumita orgasm, careprovoaca niste senzatii greu de descris/explicat in cuvinte, dar care de obicei/in general se manifesta prin umezirea excesiv de intensa sau uneori chiar printr-o inundare (la propriu) a vaginului. La acest lucru/aspect s-a referit iubitul tau in momentul in care ti-a adresat acea intrebare. Multa sanatate!

| Violleta2022 a răspuns:

Evident ca nu te-ai terminat, adica nu ai avut orgasm, odata ce nu ai simtit ca explodezi de placere si habar nu ai ce s-a intamplat.
In ce priveste erectia, doar baietii o au, fetele nu au penis sa li se scoale.

| mihai69 a răspuns:

Şi totuşi... şi femeile au erecție! Atât clitorisul, cât şi mameloanele sunt organe erectile.
Halal respondenți, inclusiv "campioni"...

Răspuns utilizator avertizat