| Bogdan1241 a întrebat:

Buna, sunt Darius sunt in clasa a 8a si deja mi s-a luat sa vad colegi/ alti elevi cum se plimba cu iubite prin parc etc, idk pe mine nu ma avantajeaza nimic, nici banii, nici inaltimea etc. Nu stiu ce sa fac pentru ca na, cand raman singur la masa ca restul pleaca cu prietenele incep sa imi pun intrebari...

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Draga Darius, iubitele se mananca dupa 17-18 ani, cu sex si alte chestii intime!
La 13-14 anisori este doar o simpla prietenie/amicite intre copii!
Pentru atata lucru nu se supara sau streseaza nimeni, fiindca ai tot timpul din lume sa-ti faci prietene, apoi iubite... voi la varsta asta abia intrati la pubertate, de acum se dezvolta si cucul si mai trebuie sa curga destula apa pe Dunare, sa ajungeti adulti cu relatii adevarate.
Focus pe scoala acum, ca este vital sa inveti anul asta pe rupte, fiindca in 10 luni sustii examenul de capacitate!

| Violleta2022 a răspuns:

Darius puiule, vad ca tu nu ai intrat inca la pubertate, probabil aratand ca un copil de 10-11 ani, odata ce ai doar 1.55m si doar 44kg.
Fetele de varsta ta sunt mult maid ezvoltate si se uita dupabaieti cat de cat mai inalti, mai aratosi...
Pune mana serios si manaca, ca esti foarte micut si extrem de slab.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Fă ce au făcut ei.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Relatiile nu sunt adidasi. Nu trebuie sa ai mereu, nu trebuie sa aiba toata lumea.
Nu visa la relatii superficiale, doar ca sa ai bifa pe frunte. Traieste ceva frumos la momentul potrivit, lasa mediocritatea.
In clasa a 8-a nu e prea tarziu, e chiar devreme. Relatiile mai de doamne-ajuta sunt in liceu, in special dupa clasa a 10-a.

| Mosotti a răspuns:

Nu-ti mai pune intrebari! Vezi de treaba ta si nu avea tu treaba cu ce fac altii.
Nu te avantajeaza nimic pentru ca nu banii, nu inaltimea conteaza, ci cat de mult atragi la figura pentru femei, dar si cum te comporti.
Tu vezi colegi/alti elevi care atrag fetele cu figura lor, aia ies cu alea unde ies.

Si oricum stai linistit ca o sa ai si tu pe una, o sa te insori deci nu o sa o sa scapi nepedepsit, o sa faci si copil pe la 30 de ani.
Nu te mai grabi atat.

| LPCTSTR a răspuns:

Darius, totul tine de abordarea ta asupra situatiei: poti sa nu dai doi bani, poti sa nu cauti si sa ramai la masa, sau poti sa ajungi ca ei, dar in propriul mod; fiecare vine cu initiativele, necesitatile, si obiectivele proprii.
Eu, ca sa nu zic ca nu ma dau exemplu, n-am dat doi bani pe nimeni si nici pe relatii, n-am avut ocazii sa mi se nazareasca relatii, si sunt complet ok, poate cu relatii nu evoluam psihic pe cat am facut-o in anii astia, iar asta numai pentru ca m-am dedicat educatiei, pentru ca parea cel mai sigur obiectiv care dadea rezultate garantate, iar relatiile urmau si ele candva.

Iar, in cazul in care considerai ca ceva este in neregula cu tine, unii oameni sunt adaptati genetic la singuratate, asta ca fapt divers; deci ramane la latitudinea ta sa-ti formezi relatii [desi de proasta calitate la varsta asta].

| Goete a răspuns:

Si nici unul dintre prieteni nu vrea sa-ti imprumute prietena pentru o plimbare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare Darius, nu trebuie sa te intereseze ce fac altii, daca au sau nu iubita, trebuie sa fii tu si sa nu iti pese de nimic, mai ai timp pana te casatoresti si fete in lumea asta sunt destule pentru fiecare, indiferent daca ai bani sau inaltime, ai suflet bun si asta te face special, fii bucuros ca esti inca copil caci cand vei creste vei avea mai multe responsabilitati, in fine daca te deranjeaza ca nu ai si tu o prietena, poti sa iti cauti una prin scoala daca nu sunt in clasa la tine, la mine toate sunt emo si lesbiene, asta ma calca pe nervi in fine sunt desule fetite in scoala si crede-ma ca vei gasi tu una care sa te inteleaga din priviri si tu la fel pe ea!

Sper ca te-am ajutat

| yhua a răspuns:

Aia sunt vai de capul lor tu fi mai deștept și bucură-te de copilarie