| ralucaaa123 a întrebat:

Sunt de 1 an jumate cu prietenul meu dar nu stiu parca relatia noastra nu mai prea merge, nu mai simt nimic cand ma saruta, de curand s-a tuns si nu imi place deloc, parca nu ma mai atrage dar in adancul sufletului meu inca mai simt ca il iubesc, mi-am inceput si viata sexuala cu el. Nu stiu ce sa fac sunt total confuza, ieri ne-am certat dintr-un motiv banal si i-am spus ca vreau sa ne despartim dar el a insistat sa-l iert desi ne-am certat mai mult din cauza mea, ne-am impacat si vreau ca relatia noastra sa fie ca inainte, sa simt iar acei fluturasi in stomac cand ne vedem, sa nu ma mai enervez pe el din orice nu vreau sa-l pierd, el ma iubeste foarte mult in fiecare zi imi demonstreaza asta Nu vreau sa dau cu piciorul peste toate clipele frumoase petrecute impreunaaa ce sa fac? cum sa reaprind scanteia dintre noi? mentionez ca relatia noastra a devenit si un pic monotona...

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mereu apare monotonia.Crezi ca parintii nostri nu s-ar fi despartit de naispe ori in 20 de ani de casnicie?! Dar nu, au vrut sa lupte incontinuare si sa nu lase dragostea sa zboare. Certuri, sicane, deziluzii, necazuri, discrepante apar mereu intr-o relatie, mai ales cand devine serioasa!

Uite, si eu am 1 an cu prietenul si incep sa ma panichez oarecum, desi nu stiu de ce ca nu s-a schimbat mai nimic.Chestia e ca, cu cat relatia inainteaza ne sperie ideea, in subconstient, de a ramane cu aceiasi persoana!

Iti dau acelasi sfat ca ceilalti: vedeti-va mai rar, de 3-4 ori pe saptamana.Motiv gasesti ca a inceput scoala!

Apoi incearca sa schimbi si ceva in viata ta, sa iti practici un sport, ceva ca sa te destresezi.

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu inteleg si n-am sa inteleg probabil niciodata de ce oamenii nu stiu sa renunte la o lupta care nu duce nicaieri.Boala lunga, moarte sigura. Sfarsitul nu vine, se simte.Si relatia voastra are toate semnele unui sfarsit.Nimic nu dureaza vesnic.Cine a zis ca cu primul cu care o faci trebuie sa te mariti? E o prostie. Te mariti si faci compromisuri in continuu si ajungi peste un an, trei, cinci la tribunal. E un gest de onoare pentru tine si de respect pentru cel de langa tine sa il anunti ca nu mai simti dragoste pentru el

| andreea_9470 a răspuns:

Cred ca in cazul tau a intervenit deja obisnuintasad

ce poti sa faci sa fie ca inainte?
incearca sa va vedeti putin mai rar
faceti lucruri noi, pe care nu le-ati mai facut
gandeste-te la momentele frumoase petrecute cu el

cam astea. dar, ar trebui sa vorbesti si cu el, sa-i explici cum sta treaba si sa se implice si el.sa te surprinda cateodata in mod placut.sa vina la tine pe neasteptate.chestii din astea maruntebig grin

bafta:*

| nicusor19 a răspuns:

Buna Ralucahappy
Ceea ce ar trebui sa faceti, este sa incepeti sa va vedeti putin mai rar (pentru ca daca va vedeti foarte des apare plictiseala monotonia. s. a)
Ar trebuii atat tu, cat si el sa fiti putini mai misteriosi unul cu celalalt, in anumite situati (cand am spus misteriosi m-am referit, sa va surprindeti placut unul pe celalalt astfel incat veti descoperi ceva nou in fiecare zi, atat el la tine, cat si tu la elhappy
Incercati sa faceti drumeti, iesiri cu prietenii mai apropiati (evenimentele de genul acesta apropie foarte mult persoanele si va da sansa sa va descoperiti noi laturi)happy
Incercati sa va faceti mici surprize unul alutiahappy
C-am astea ar fi sfaturile mele, iti doresc sa ai parte de o relatie lunga si frumoasa inconjurata de multa multa dragostehappy

| coolmario a răspuns:

Daca va vedeti in zilnic incearca sa faci sa nu mai fie chiar asa... incearca sa iesiti mai rar. La mine a mers love struck Te pup :* maRio