| oana1 a întrebat:

sunt de 6 luni cu iubitul meu la inceput era tandru si dragastos cu mine pentru ca mai, apoi sa-si schimbe radical comportamentul acum este distant si rece cu mine, fara sa mai pun la socoteala ca nu mi-a spus niciodata "te iubesc". Mai merita sa contiuam relatia?

Răspuns Câştigător
| Mirela_1854 a răspuns:

Buna! happy

Nu prea inteleg, esti de 6 luni cu el si nu ti-a spus te iubesc?:O
Ok asta e putin ciudat si ar trebui sa iti dea de gandit. Eu cred ca tii la el nu? Ei bine ar trebui sa tina si el la tine pentru ca altfel relatia nu are niciun viitor. Sentimentele trebuie sa fie egale, altfel...straight face

Poate fii si timid, dar totusi macar odata iti putea spune.
Poate fii si putin dur, sa ii fie teama sa iti arate ceea ce simte, crezand ca iti poti bate jocstraight face.
Sunt multe variante, cel mai bine sa vb cu elwinking. Sa il intrebi daca el mai simte ca relatia voastra poate continua sau nu. Ramane de vazut ceea ce gandeste el happy si decizia pe care o va lua!

Pup :*

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In 6 luni nici nu avea cum sa-ti spuna: te iubesc. E un interval prea scurt, dragostea se cladeste in timp, nu de pe o zi pe alta. Nimeni nu iubeste cu adevarat dupa 6 luni de relatie, unii insa se mint si isi mint si partenerii. Probabil tu o astfel de minciuna iti doresti, dar sa stii ca nu e normal.
Asta nu explica, insa, distanta si raceala. Poate are o problema de moment sau poate nu isi mai doreste relatia. Ar fi bine sa purtati o discutie serioasa in legatura cu asta.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Motivele sunt/pot fi multe pentru care s-a schimbat, dar a-ti dori sa auzi neaparat "te iubesc", fara sa te gandesti ce usor te poate minti, este exagerat, mai ales in contextul dat, si complet nerealist! - mai ales la varste fragede!

| newname a răspuns:

Ooooo nici odata nu ti-a spus ca te iubescte da spune-mi ai avut relatii sexuale cu el? daca da apui acesta e si motivul sunt baieti ca dupa ce obtin ce doresc te lasa balta si sunt care in continuu te iubesc eu am avut prietena care ii spuneam zilnic ca o iubesc si asa si era o iubeam pina ce s-a plictisit si m-a parasit daca vezi cai dur pentru ce sa te chinui cu el vezi de viata ta ca baieti mai sunt si care se vor comporta frumos cu tine succesc

| friday a răspuns:

Cred ca s-a plictisit.

| JoeyAlexander a răspuns:

Dupa modul in care newname a raspuns, imi dau seama ca a lipsit cativa ani buni de la scoala. Referitor la raspuns, posibilitatile si scenariile pe care ti le faci sunt nenumarate asa ca cel mai bine nu te mai chinui ghicind si aboreaza-l sa vezi ce este. Nu are rost sa te afunzi intr-o relatie in care nu te simti iubita.

| Polyana a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa vvb cu el si apoi sa hotarasti ec sa faci in continuare cu relatia