Esti de 9 luni cu el si nu ai avut inca curajul sa-l intrebi pur si simplu?! Ia du-te frumos la el si pune-i intrebarea asta, o sa vezi ca vei primi un raspuns sigur si precis.
Poate el nu stia sa sarute si i-a fost frica sa nu razi de el, asa cred eu,pentru ca baieti sar repede pe chestia asta,si nu ar sta atat timp, mai bine vorbeste cu el, pentru ca poate ma insel,
Poate că a aşteptat momentul potrivit. Poate credea că tu nu vrei.
În fine, sunt multe posibilităţi. Ceea ce nu înţeleg este de ce mai contează după 9 luni de zile de ce te-a sărutat după 3 săptămâni.
Întreabă-l, probabil după 9 luni de zile există înţelegere în relaţia voastră.
Pai daca zici ca nu e timid ma gandesc ca nu a vrut sa te sarute pentru a te face pe tine sa il doresti mai mult sa il privesti altfel. poate comportamentul tau fata de el la impins sa nu te sarute.
Sincer poate nu ie chiar intraznet cu fetele pe cat crezi tu, doar atunci cand ie cu prieteni lui si atunci cand ie singur cu tine devine un tip foarte timid sau poate adela are dreptate cred ca ar trebui sa-l intrebi da nu cred ca tiar spune adevarul.
Dupa 3 saptamani ?
dar in alea 3 saptamani ce ati facut ?
deci intrebarea asta m'a facut sa rad de mor aici
A crezu ca esti fata si timida si nu a vrut sa se grabeasca sa te sarute si sa astepte momentul cel mai bun sau locul sa fie mai frumos
Sunshine mie nu mi se pare amuzant deloc nu toti baietii isi saruta iubita de la prima intalnire.si mi se pare un gest frumos
AndrewTate7789 întreabă: