anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt de o luna cu un tip de 22 de ani, iar eu am 18. Il cunosc de mai bine de 6 luni. Nu e diferenta mare pentru ca suntem pe aceeasi minte, mai copilarosi si cu simtul umorului. Intrebarea mea este cam dupa cat timp ar fi bine sa avem si relatii sexuale? Eu sunt inca virgina si nu prea as vrea sa ma grabesc, chiar daca exista atractie si sunt pregatita pentru acest pas. Nu vreau sa creada ca am cedat prea repede sau ceva de genul. Deci?

7 răspunsuri:
| 4343gddhkied a răspuns:

Nu cred ca ar trebui ca noi sa iti raspundem, nu o sa asistam si nici nu o sa fim in locul tau. Zic, ca ar fi cel mai bine sa astepti putin, sa vezi cum decurg lucurile, vezi tu, sa nu regreti candva asta :**! Parerea mea este sa mai stai pana aveti un an sau na, cand crezi tu ca esti pregatita si tu si relatia.Sa va tina relatia.

| precious30 a răspuns:

Depinde cum evolueaza relatia si cat de bine va intelegeti. Eu m-am culcat cu iubitul meu dupa 3 saptamani si avem o relatie de aproape un an happy

| neutrino a răspuns:

Daca a trecut o luna deja e suficient pentru o parere favorabila si daca deja esti pregatita nu are rost sa mai amani: doar nu o sa stai asa pregatita si nerezolvata!

| SebastianCMT a răspuns:

Daca tu te simti pregatita si iti doresti ar cam fii cazu, mai ales ca ai 18 ani, plus ca asta ar aduce un + relatiei! Si fii sigura ca acolo undeva in sufletelul lui si el ar vrea, pentru ca dupa cum ai spus e copilaros asa ca tine, deci va tine relatia!

| SkyPilot a răspuns:

Ar trebui sa fii sigura ca nu te lasa dupa ce o face. Sunt multi pe care a doua zi nu ii mai vezi si mi se pare ca exista din ce in ce mai multa parsivenie in lumea asta.
Altfel nu conteaza decat sa fii pregatita si sa vrei. Cu o virgina, din punct de vedere al baiatului as zice ca nu exista "prea repede".
Eu, ca baiat, nu am considerat niciodata ca este prea repede (prima data a fost intotdeauna undeva intre 2 saptamani si 3 luni de la inceperea relatiei, dar cunosteam fetele de ceva vreme).

| NameHarris a răspuns:

E de ajuns cat ai asteptat ''rupeti curu''laughing

| halogen001 a răspuns:

Daca va intelegeti bine si relatia are viitor, e bine oricand. Cu prezervativ e mai bine, deci sa ai in vedere contraceptia si prevenirea bolilor cu transmitere sexuala happy