Incearca sa iti impui sa nu iti mai placa.stiu.suna mai dur dar asa e; ocupati mintea cu alte lucruri.iesi cu prietenele, ocupate de lucrui de care nu te-ai putut ocupa pana acum; nu spera sa se desparta de iubita lui doar ca sa fie cu tine.incearca sa il uiti; cred ca sunt alti baieti care ar vrea sa fie cu tine; vei vedea ca daca iti vei ocupa mintea cu alte lucruri, incetul cu incetul va disparea atractia ta pentru el.succes!
Incerci sa-ti cauti un alt baiat mai bun care sa nu aiba prietena si sa te accepte in viata lui si te place asa cum esti stiu ca e greu dar e alegerea cea mai buna. treci mai departe inainte sa fie prea tarziu
Pai parerea mea ar fi ca ar trebui sa incerci sa vezi daca te place. adica sa te bagi in seama cu el. dar finuts. si sa ii batsi apropouri. dar nu apropouri din alea nesimtsite. finuts ca e mai dragut. sa nu se prinda ca il placi. si daca vezi ca nu te place. ar trebui sa. nu te mai gndesti la el. sa iti ocupi timpu cu alcva si sa nu ii mai dai f multa importantsa. asta mi s-a intamplat si mie si asta am facut! si acum l.am uitat :*. succes
ViolaVioletta întreabă: