| Alinaalinutza33 a întrebat:

Buna. Sunt destul de ingrijorata deoarece saptamana trecuta prietenul meu s-a frecat cu penisul care nu era erect de exteriorul vaginului meu dupa care m-a penetrat cu degetele. Exista vreo sansa sa fi ramas gravida? Tin sa mentionez ca eram cu doua zile inainte de ovulatie. Ciclul trebuie sa imi vina abia peste o saptamana dar tot ma streseaza gandul asta si nu pot sa dorm.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Draga Alinuta,
Ar trebui sa fie deja foarte bine informata in privinta faptului ca o sarcina ca sa se poata forma, in mod OBLIGATORIU trebuie sa existe/sa fie intrunite minim 2 conditii STRICT NECESARE, cu precizarea ca cele 2 conditii trebuie sa se petreaca/sa aiba loc in acelasi timp, adica sa se desfasoare simultan si anume :
1.) In primul rand femeia trebuie sa aiba ciclu menstrual (asa cum ai si tu), fiindca doar atunci, poate sa ramana insarcinata insa acest lucru se poate produce NUMAI/DOAR in cazul in care in urma unui act sexual neprotejat sau a unei masturbari care a fost efectuat neglijent, ajunge sperma in vagin si acest lucru se intampla in timpul PERIOADEI FERTILE a ciclului menstrual. OVULUL trebuie sa fie VIABIL (sa aiba maxim 24 de ore de cand a fost eliberat din ovar), fiindca doar in acel caz poate fi fecundat de un spermatozoid care poate sa provina doar din SPERMA, care a ajuns in vagin si cu 3-4 zile inainte de ziua OVULATIEI. Reiese ca NU poti sa ramai insarcinata prin intermediul lichidul preejeculator fiindca in acel lichid NU exista spermatozoizi.
2-) Printro modalitate indiferent care ar fi ea, SPERMA trebuie sa ajunga/sa patrunda in mod obligatoriu in interiorul VAGINULUI (indiferent in ce cantitate), fiindca doar in acest caz si prin acest mod spermatozoizi existenti in sperma vor avea posibilitatea sa treaca din vagin in uter si de acolo sa ajunga in trompele uterine pentru a fecunda ovulul in cazul in care ovulul viabil exista deja in acel moment in trompa uterina. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu ai cum sa fii gravida din moment ce nu te-a penetrat si nu a ejaculat in vagin.

| CiprianZisSpartanu a răspuns:

Esti dementa

| Kalibi1327 a răspuns:

Stai linistită, trebuie sa ajunga înăuntru cand asta crede.ma am avut aceeași problemă