anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt destul de îngrijorată in privinta faptului ca as putea fi insarcinata si vreau o parere. Mi-a întârziat ciclul 2 zile, trebuia sa vina vineri, azi e duminica. In mod normal am ciclul destul de regulat (27-29) de zile. Vineri dimineata am simtit cand m-am trezit o durere de burta specifica menstruației iar si ieri si astazi la fel. Am facut sex neprotejat cel mai aproape de ovulatie in ziua 18 a ciclului, dar fara ejaculare in interior (niciodata nu s-a inamplat asta). Zilele trecute cand ma ștergeam dupa ce am mers la baie (scuze pentru atat de multe detalii laughing ) mi s-a parut ca e o mica pata rozalie pe hartie. sper ca nu e acea sângerare a implantării ovulului. Voi ce parere aveti? Voi face un test de sarcina cat de curand

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu prea avem cum sa avem o parere, fiindca intarzierea este prea mica deocamdata. Stai cumintica si asteapta. Nu da bani deocamdata pe testul de sarcina, avand cicluri oarecum regulate, trebuie sa mai astepti putin, adica macar pana sambata viitoare (daca il faci din prima urina de dimineata)

| Pool77 a răspuns:

O facem si noi regulat, i-a intarziat 7 zile in ianuarie laughing

Atata tot ca, am stat foarte calmi amandoi stiind ca nu poate fi vorba de sarcina, iar in a 7-a zi mai exact noaptea i-a venit.

Stai calma, ciclu poate intarzia si mai mult fara nici un motiv.

| Violleta2022 a răspuns:

Mai asteapta!
Fa un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida de sex!