| pryntzy a întrebat:

Buna sunt din bucuresti am si eu o problema va rog ajutati-ma 17 ani, am stat cu un baiat de 20 de ani 1 an si 7 luni, acum 2 saptamana ne-am despartitit dintr-o prostie iar dupa o saptamana mi-a spus ca nu ma mai iubeste si ca s-a saturat de gura mea mare sadil iubesc enorm si simt un gol fara el, i'am aratat mereu ca il iubesc dar in schimb el e mai indiferent. Va rog spuneti-mi ce sa fac il vreau inapoi, tin sa va spun ca cam la fiecare despartire mi-a spus ca nu ma mai iubeste, dar cand ne impacam imi spunea ca nu stia cum sa scape de mine mai repede.Va rog ajutati-ma, nu imi e bine fara el sad.

10 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

''''dar cand ne impacam imi spunea ca nu stia cum sa scape de mine mai repede'''

Mai mult de atat ce vrei!?!

| Vizitiul a răspuns:

Am inteles ca nu ti-e bine fara el. Nu e nimic anormal in chestia asta, te-ai obisnuit cu el, iar acum te trateaza cu indolenta. E normal sa suferi avand in vedere ca inaca-l iubesti.
Dar cu ce te ajuta iubirea aceasta lipsita de mutualitate (iubesti doar tu, iar el este indiferent), nu te ajuta cu nimic, este distructibila.
Cu timpul o sa depasesti acest moment mai putin fericit!
Nu te mai stresa, nu mai insista, baiatul nu te merita. Sper ca ai invatat catusi de putin din aceasta relatie, pe viitor, filtreaza prin creier o eventuala decizie in legatura cu o posibila relatie!
Nu are sens sa te pripesti, baieti mai sunt, baieti care stiu sa pretuiasca o fiinta gingasa!
Reculegere grabnica, fruntea sus, pieptul inainte, numai bine.

| Făgăraş a răspuns:

Daca te iubeste va veni dar daca nu... Viata ta nu trebuie sa stea in el sa stii! Viata merge inainte nu inapoi

| BaByTzZa a răspuns:

Poff nu stiu eu cred ca e mai bine sa vorbesti cu el si sa ii explici ca tu il iubesti enorm si nu poti sta fara el si ca merita sa va mai dati o sansa ca te-ai schimbat si nu o sa fie cum era inainte si poate va intelge daca te iubeste cu adv iti zic eu ca o sa va imp :* ai grija d tine pup

| Me,myself & I a răspuns:

Te inteleg ca il iubesti dar trebuie sa cersesti mereu iubirea lui? gandeste-te ca pe viitor daca doriti sa intemeiati o familie nu veti avea stabilitate deloc. el stie ca il iubesti enorm si face ce vrea din tine...doar tu stii cat de bine iti e cu el, noi nu stim ce era in interiorul relatiei voastre cand erati impreuna si cum se comporta cu tine...si cum vine asta ba te iubesc ba nu te iubesc! eu zic ca daca iubesti pe cineva cu adevarat nu are cum sa-ti treaca ca o durere de cap

| Baal a răspuns:

Pai pentru inceput ar trebui sa incerci sa il uiti, iar daca nu poti incearca sa iti faci alt prieten nu de alta dar poate il vei uita si poate va veti intelege mai bine"(Cu noul iubit')'...big grin

| deya_7686 a răspuns:

I_kyss_yu id pentru cine vrea sfaturibig grin

| ioanas_8417 a răspuns:

Draga mea daca el dupa fiecare despartire a revenit inapoi poate o sa revina si de data astahappy uneori baietii spun ca nu ne mai iubesc doar ca sa nusi calce orgoliul si sa recunoasca ca ne iubesc dar nu vor sa spuna pentru ca o sa para ciudat adica daca ma iubesti de ce te desparti de mine?big grin deci stai linistita o sa se intoarcawinking face doar fitetongue succeswinkingsa-mi spui cum mai stau lucrurile te pup:*

| pryntzy explică:

Va multumesc. dar stiti uneori e prea usor sa spui mergi inainte. Imi e foarte greu findca in fiecare minut gandul se duce la el fara sa vreau, il iubesc enorm si as face orice sa fie bine. dar el nu intelege ca vreau doar sa fie o relatie frumoasa. lui ii place sa iasa cu ex iubitele afara fara mine, apoi ne despartim findca spune ca ce am eu impotriva. rolling eyes nu-mi imaginez viata fara el.

| flo21ina a răspuns:

Mergi mai departe caut ceva mai bun