| angel70530 a întrebat:

Buna sunt din nou eu, deci vreau sa va zic despre fostul meu, iarasi imi intra pe profil, si eri mi-a scris (salut, ce faci) stiti suna nasol chestia asta, eu am inceput sa vorbesc cu el iarasi, deci nu mai stiu ce sa fac, cum sa reactionez la discutia cu el, ce sa-i spun? ce sa-l intreb? incerc sa fiu indiferenta dar nu pot( l-am intrebat ce face, mi-a zis ca sta in pat, apoi l-am intrebat daca se odihneste, "el a raspuns nu chiar", eu iarasi i-am raspuns (ok ok am inteles))offf ma enerveaza discutia asta proasta, vreau sa ne impacam dar in nici un caz nu vreau sa plec capul in fata lui, sa-i spun prima de asta, multi dintre voi mi-au spus sa-l uit, dar cum sa-l uit cind imi intra pe profil, si imi scrie?, acum sincer va rog sa imi dati iarasi sfaturi, totusi povestea asta a avut un inceput si as vrea sa aiba si un sfirsit as prefera fericit, cum credeti ce intrebari sa-i dau eu lui? ca sa apropie de mine, si sa imi spuna ca vrea sa fim impreuna, sau cum sa procedez ca sa se termine totul cu bine, astept cite mai multe sfaturi, vreau sa le multumesc utilizatorilor care permanent imi raspund la intrebari, va multumesc din suflet), ca m sustineti, Astept cite mai multe sfaturi, rog seriozitate.

4 răspunsuri:
| victor662 a răspuns:

Ai putea sa il intrebi daca e casatorit sau daca are o iubita sau de astea...

| Cristiann25 a răspuns:

In primul rand nu stiu ce poveste ai, cat a durat relatia voastra!
Daca iti mai place de el de ce nu va impacati? Eu zic sa iesiti pe afara ca asa o sa vorbiti mai multe nu prin mesaje in care intrebi "Ce faci? bine tu?"
Succes, sa ne spui ce s-a intamplat!

| Xenya a răspuns:

Buna!
Ce varsta ai?
Daca nu doresti sa vorbesti cu el poti sa il blochezi, iar daca vrei sa va impacati trebuie sa iei problema in maini si sa discutati despre impacare.

| BruneTTe a răspuns:

Pai cand te mai intreaba ce faci, nu ii tranti un "bine"si atat. Spune-i ca te simti aiurea,ca te simti singura, ca te plictisesti, ca ai avea nevoie de cineva care sa vina cu tine pana nu stiu unde si nu ai cu cine sa mergi, ca ai vrea la plimbare.

Automat, in caz ca vrea ceva de la tine, te va chema afara sau va spune el ceva din care sa deduci clar. Apoi iesiti impreuna si de acolo pleaca totul.
In niciun caz sa nu va impacati pe internet.

Sper ca te-am ajutat.