Nu merita sa plangi. Sunt baieti destui pe lumea asta. Inteleg ca iti este greu, pentru ca tineai la el, dar incearca sa nu te mai gandesti. Sau atunci cand o faci, gandeste-te doar ca te-a ranit. Incearca sa iti gasesti o activitate care sa iti distraga atentia de la el ( eu am citit foarte mult cand am trecut prin asta, si mi-a fost mai usor), iesi cu prietenii, sterge si arunca tot ce iti aminteste de el... Bafta!
Buna! Nu inteleg pentru cine plangi tu? Pentru unul care era cu alta dar te vrajea pe tine? Ti-ar place un asa iubit despre care stii ca joaca la dublu? Cred ca meriti ceva mult mai bun.gaseste-ti ceva de facut si uita-l.Pa pa
Sunt in aceeasi situatie ca si tine. dupa sase luni de zile imi zice ca sa impacat cu fosta ca si-a dat seama ca o place mai mult decat pe mine.chiar nu il inteleg acum doua zile eara totul ok si azi imi zice ca s-a terminat totul intre noi. cum poate o persoana sa-si schimbe sentimentele de pe o zi pe alta? eu nu mai inteleg, sufar mult. incerc sa trec peste dar nu pot...de fiecare data cand imi aduc aminte plang si nu-mi vine sa cred ca a putut face asta...asa da orice sa vina si sa-mi zica ca nu a fost nimic adev si sa ne reluam relatia. dar stiu ca e imposibil si doare f mult asta
HappynewCenusa întreabă: