Eu zic sa nu te incurci cu cel mai bun prieten. Chestia asta e o mare greseala, chiar daca o sa fiti iubiti, nu o sa tina prea mult pentru ca, daca va certati, nu o sa mai fie niciodata prietenia aceea puternica pe care a-ti avut-o la inceput. Ceea ce simti uh pentru amicul tau nu este iubire de prieten, este iubire de amicie, am patit si eu asta odata si am regretat ca m-am combinat cu el.
In ceea ce priveste chestia de prietenul tau actual, daca te iubea asa de mult cum iti arata/spune, nu te facea sa suferi, pentru ca ai spus ca te-a iubit si te iubeste, eu zic sa nu te culci pe o ureche. Acum faci ce vrei dar iti zic e cea mai mare greseala sa te comb cu cel mai bun prieten. Daca o sa te comb cu cel mai bun prieten, apoi o sa-ti dai seama ca nu mai ai pe nimeni cui sa-i spui toate problemele tale, si o sa fi sigura ca nimeni nu te mai intelege, dar, crede-ma un baiat este de 1000 de ori mai bun prieten decat o fata; fata o sa fie mereu invidioasa pe tine daca ti-ai gasit un iubit dragut, baiatul nu.
Multa bafta :*
Respecta relatiile pe care le ai cu fiecare. Un prieten la nevoie se cunoaste, pastreaza-l. Oamenii se mai schimba cu timpul, nu le poti cere sa ramana asa cum erau.Mai da-i o sansa, testeaza-i dragostea pentru tine.