Raspunsul pe care-l cauti e simplu dar si comlicat in acelasi timp.
Intr-un fel atractia e creata si de "ura". Faza e ca nu te "enerveaza" ci de fapt provoaca un fel de conflict ceea ce tie iti starneste interesul. E o chestie care exista cam peste tot asa cum exista si obsesia pentru o persoana pe care nu o poti avea doar pentru ca nu o poti avea.
Ceea ce simti tu e un fel de obsesie. Acum par a fi sentimente foarte puternice dar la fel de usor se poate transforma in banalitate o data cu disparitia conflictului. Dupa ce ai scris aici tind sa cred ca ai sub 18 ani sau ca nu prea ai experienta prea mare cand vine vb de iubire (nu ca ar fi ceva de rau asta... si faci foarte bine ca intrebi lumea despre acest lucru ci nu doar prietena ta cea mai buna care probabil o sa iti dea un raspuns care nu o sa te ajute cu nimic sau o sa iti faca mai mult rau).
Ideea e ca majoritatea esecurilor pe care o sa le ai in iubire trebuie sa le ai pe cont propriu (asta o sa te ajute mai tarziu, cand e mai important, sa faci alegerile importante si care o sa iti afecteze foarte mult viata in bine sau rau, poate chiar permanent).
Chestia e ca lucrurile astea te lasa cu sechele si chiar daca esti la inceput o sa fi afectata poate chiar pe viata.
Nu vreau sa iti faci griji dar ce vreau sa faci e sa incerci sa iti pui in ordine sentimentele (e cel mai greu lucru pe care-l poti face si e un lucru la care trebuie sa te antrenezi zilnic; de exemplu: controlul e cel mai bun antrenament si poti face astea prin chestii de genul: daca iti place sa mangai pisica, sau alt lucru pe care iti place sa il faci zilnic, incearca sa te antrenezi ca pentru 7 zile fix sa nu mai mangai pisica sau sa nu iti atngi nasul sau altceva ce vrei sa faci mai mereu). Daca faci asta o sa ajungi in final sa te controlezi si lucrurile de genul cu baietii o sa le vezi altfel si nu o sa se mai creeze obsesii asa de mari.
Daca e cu tine in clasa nu prea e o idee buna sa fi cu el ca in caz ca te certi cu el sau te inseala sau alte faze de genul atunci tot o sa te vezi cu el mereu si o sa fie naspa. O relatie care incepe de la asa ceva nu are sanse sa ajunga undeva, dar daca exista sanse atunci ele sunt mici dar in locul tau nu as risca, cel putin nu pana o sa fi sigura de ceea ce vrei si ceea ce consideri ca vrea si el.
Eu zic ca totul e doar o joaca, si e totul asa frumos si cu aceste sentimente daca ramane la nivelul de "joaca".
Hmm... nu stiu ce zodie esti sau ce personaliate ai dar este posibil sa fie asta de vina
uneori nu are legatura faptul ca iti place de el si ca te enerveaza ca iti tipa in urechi
atractia poate fi si fizica dar si la nivelul sufletului
(stiu ca am explicat cam in mare dar sper sa intelegi si sa te ajute )
HappynewCenusa întreabă: