anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt disperata, nu mi-a venit ciclu de 1 luna si 2 saptamani, si am luat si anticonceptionale, mi-am facut test si mi-a iesit negativ, nu prea am avut nici dereglari de c. m., am cateodata si greturi. ce poate fi?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pot fi multe: o sarcina (daca ai facut testul de sarcina prea devreme si nu l-ai repetat), chisturi ovariene, secretie inadecvata de prolactina, etc. E cazul sa te vada un ginecolog cat mai repede (maine sau vineri de preferat).

| catthshshshs a răspuns:

Mergi de urgenta la ginecolog. El te poate lamuriwinking

| tyana a răspuns:

Trebuie sa mergi la ginecolog pentru ca pot fi multe cauze care sa determine aceasta dereglare.Noi doar putem face presupuneri:o dereglare hormonala sau datorata unei raceli puternice, o posibila sarcina(desi tu spui ca ai facut si test de sarcina si te-ai si protejat). Fa-ti azi o programare la medic si calmeaza-te! Orice ar fi se rezolva!

| Corina a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la un consult ginecologic. Este cea mai sigura cale de a afla adevarul. Poate nu ai luat anticonceptionalele la timp, poate ai sarit o zi, poate-s expirate si atunci sigur esti insarcinata. Oricum, faptul ca ti-a intarziat ciclul 1 luna si 2 saptamani si mai ai si greturi pe deasupra, imi pare rau sa-ti spun, dar sunt clar semne de sarcina.

| Sara2 a răspuns:

In 1% din cazuri poti ramane insarcinata chiar daca iei pastilele corect, sau daca ai baut ceai de sunatoare sau ai mancat grefe sau daca iei antibioice