Trebuie sa intelegi ca relatia voastra nu avea nici un viitor(el iubind-o pe fosta), drept dovada cele intamplate.Incearca sa treci peste asta si sa iti gasesti o ocupatie sau de ce nu pe altcineva(cui pe cui se scoate). Fericirea ta nu se opreste aici poti fi fericita si cu altcineva.Asa e in dragoste iubim, suferim.Sa fii iubita!
Tii la el, dar unde este personalitatea ta? Te lasi,, calcata in picioare`` de un baiat care nu te place? Care-i problema, viata merge inainte-cu bune, cu rele. Peste o luna ai sa uiti, si ai sa privesti cu un zambet filele triste ale trecutului, caindu-te ca n-ai profitat de ele.
Trebuie sa intelegi ca relatia voastra nu avea nici un viitor(el iubind-o pe fosta), drept dovada cele intamplate.Incearca sa treci peste asta si sa iti gasesti o ocupatie sau de ce nu pe altcineva(cui pe cui se scoate). Fericirea ta nu se opreste aici poti fi fericita si cu altcineva.Asa e in dragoste iubim, suferim.Sa fii iubita!
@c2rmen
si eu la fel ziceam inainteca nu ma las calcata in picioare in cazul in care el zice ca tine la alta...si acum o luna plangeam tot asa, ca danna dupa un prost...
pentru danna: incearca si tu sa mergi in parc singura; eu asa am facut. poate iti gasesti pe altcineva care sa te faca sa-l uiti
Gasesjte`ti un altul sa te faca sa-l uiti. si ceva timp intrerupe legatura cu fostul!