Oouuuhh ce frumos var sta impreuna 2 popo frumosi si balosi
Totusi am o idee VIOL VIOL VIOL il prinzi cand se duce acasa dupa niste pomi si il penetrezi frumos, animalic cum tio placea tie
fratioare esti gay=poponar=homosexual=nu-ti plac fetele auzi fa-i o **** si vezi daca te insala daca ii pute **** a rahat inseamna ca te-a inselat
Sa te trezesti la realitate si sa-ti dai seama ca ai trecut deja de ora de culcare. Somn usor.
Îl chemi pe la tine să vă jucaţi Metin şi îi faci o surpriză: vă jucaţi de-a tata şi de-a tata.
Nu stiu daca ati observat dar sunt scrise numele ambelor persoane si un om intreg la cap nu ar face asta...
Este evident ca vrea sa le faca rau :-l
Stoarfa dracul, nebuna mica ce esti Invita-l la tine si sa nu uiti sa iei si niste catusele cu puf roz, nebuna mica
Gasesti un pretext ca sa il inviti pe Madalin la tine acasa. Asa o sa poti sa fii singur cu el ca sa-i spui ce simti.
Pustiu. 2 cuvinte. Esti gay... Cauta pe unu gay si crede-ma ca in clasa a 8 a nu gasesti un gay sa se puna in asternut cu tine )))))))) Decat daca nu cauti pedofili. Sau te pedofilezi . Bafta in continuare!
Il suni si iy spui ca a venit la tine 2 fete belea si sigur o sa vina si inchizi usa arunci cheia pe geam si pe urma il legi cu niste sfoara de pat fundita?
In primul rand eu sunt iordan si nu am postat eu acesta este postat de catre prostul de stannicu10 aceasta este o farsa de doi bani facuta de un retardat fara minte!