Eu TE ROG sa il uiti...mie mi se pare k se cam joaca cu tine daca tot zice ca se va intoarce la tine si bla bla bla!
Eu sincer cred ca pe tine te tine de rezerva.iti tot sp k exista posibilitatea sa se intoarca la tine(astea sunt abureli)...incerca sa terci peste asta si fi tare in fata lui.nu mai plange pentru ca gandeste-te ca nu te-a ales pe tine, a ales-o pe ea.nu face de tine si nu te mai injosi in fata lui.nu te iubeste si nu ii mai cersi iubirea, el a vazut in ea ceva mai bun ca tine.te sfatuiesc ca in momentul in care va intalniti sa nu mai plangi si sa nu mai aduci vorba de fosta voastra relatie, fi si tu indiferenta chiar daca in momentul in care ajungi acasa o sa plangi pe rupte.succes.si fi puternica
imi pare rau k suferi si eu am trecut prin ceea ce treci u acum si da era exact la fel el statea cu alta "prietena mea" era chiar si colega mea de banca.dar a fost doar "o aventura" dupa o luna i-a dat papuci si ne-am impacat
sper sa te impaci si tu cu M si sa nu mai suferi dk el te iubeste dc mai sta cu aia vorbeste si tu cu el si pune-l sa aleaga, dk te iubeste si tine la tine o sa va impacati daca nu incearca sa nu te mai gandesti la el stiu ca nu o sa reusesti dar macar incearca :*>
Cred ca nu vorbesti serios ca vrei sa te mai intorci la el dupa ce te-a parasit pentru alta si ti-a si spus pe fata ca poate se va intoarce din nou la tine!