Incearca o relatie. Daca e pana acolo si dupa puteti fi prieteni. Si eu am o fosta cu care nu am fost prieten inainte si acu suntem doar prieteni dupa ce-am incheiat relatia acu 3-4 ani. Si chiar ii pot spune orice, glumesc la fel aproape cu orice si ne simti bine vorbind unu cu altu
Eu as zice sa alegi prietenie... daca nu s-ar putea sa strici totul
Oricum gandeste-te ca daca ai fii cu cel mai bun prieten ar fi ca si cand ai fi cu fratele tau
Prostii... Nu strici nimic. Daca nu merge revii la prietenie, dupa cum am zis inainte
Da dar prietenul ala nu o sa te mai priveasca la fel. O sa creada ca ai fost prietena cu el doar pentru ca il placi...
Dacai asa de incuiat la minte n-am ce face. Dacai destul de deschis la minte o sa intelmga ca no mers mnah, pur si simplu no mers si gata si in viitor o sa glumiti pe tema asta si o sa ramaneti prieteni buni putand vorbi despre orice. Cel putin asta-i cazu meu, acu daca ai 10 ani sigur no sa fie casa
Aiurea situatia
gandeste-te bine...
cand esti cu cineva. dupa ce te desparti nu o sa mai ai aceeasi relatie de prietenie. asta e deja sigur!
Dar daca tii la el sincer atunci ar trebui sa faci ceva in privinta asta
Deschide-te in fata lui . spune-i CLAR ce simti pentru el. si daca el simte la fel. vorbeste serios despre asta si inspira incredere ca el sa fie sigur ca nu glumesti . Poate si el are interes fata de tine. nu ai de unde sa stii niciodata! Incercarea moarte n-are! . mult succes.
Dap, cam nasoala situatia eu zic totusi ca ar trebui sa-l lasi un timp pana ii trece iar apoi sa-i spui asta(daca as fi eu in locul lui si tu ai veni repede hei eu te iubesc etc nu mi-ar pica bine tinand cont ca m-am despartit "ea") asta e parerea mea
Bafta--apropo esti fan twilight nu?