anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fata, am 14 ani, iar prietenul meu are 23 (stiu dif. laughing etc) il plac ma place, nu vreau sa fiu criticata, iar na daca vreti nu aveti decat. Suntem de 10 luni impreuna, eu o sa fac 15 ani peste cateva luni. Este un baiat super, ma intelege, m-a ajutat cand aveam nevoie, a fost langa mine chiar daca nu i-am cerut ajutorul. Ma iubeste si mi-a demonstrat asta din primele luni de relatie fiind la 300 si cv de km distanta a venit de Valentine`s doar pentru mine(tata a zis ca nici daca era o regina sau ceva gen nu venea). Acum avem o relatie apropriata, gen ne vedem la mijlocul saptamanii si in week-end e la mine. Ambele familii stiu de relatie si sunt de acord. Nu am avut relatii sexuale fiindca, zic ca am timp si el zice ca nu sunt pregatita si ca asteapta. Nu stiu ce sa fac sa ii demonstrez cat de mult il iubesc ( daca aveti de gand sa ziceti ca traiesc in basme inca, da, sunt de acord cu voi ) aceste 10 luni cu el au fost un basm! Daca imi puteti da vreo idee ar fi ok happy!

33 răspunsuri:
| Kurono a răspuns:

Părerea mea e că, dacă e cum zici tu şi încă nu a menţionat sau dat semne că ar dori să întreţină relaţii sexuale cu tine, eu zic că e ok, dar dacă îţi zice că vrea, dă-i cu jet, că e pedofil.

| larylarysa a răspuns:

Nu incurajez o astfel de relatie!

| Scarlettt a răspuns (pentru arazazaraza):

Cel mai bun raspuns! Bravo,ai punctat bine, invata tot ce poti de la el, modul de gandire, felul cum reolva o problema, vorbeste cu oamenii, cere-i sfaturi, dar nu fa sex cu el