Nu va vine sa crapati de drag cu ce se ocupa fetele de 13 ani in ziua de azi? Ce probleme existentiale au, ce enigme nerezolvate
Uitati-va in ce hal scrie de am stat o jumate de ora sa descifrez japoneza aia.
Chiar va rog. ajutati fata.hai.
Lasa-i pe amindoi in pace. sh vezi-ti de treaba! Va aparea la un moment neasteptat sh,, bunul print,, Acum profita de skurta si frumoasa copilarie
Draga mea,,, scrie macar corect ';; SI'';; nu si nu stiu ce sa ti raspund dar sunteti fffffffffff preocupate de baieti voi cele mici 13 14 ani. MAI FETELOR chiar nu va mai intereseaza scoala deloc...mamicile voastre stiu... nu mi vine sa mai citesc nicio intrebare cind vad virsta 13 14, prieten, sarut, etc...mai cititi o carte. faceti o problema. NU v au dat de facut nimic in vacanta d mnii ...PROFESORI...mai incepe scoala peste o luna .lasati dragostea pe mai tirziu
Pai eu prefer sa sufar pentru un baiat decat sa stau cu el stiind ca mai are pe alta ar fi ceva jicnitor pentru mine...
Inca nu sti ce insemna a iubi iti zic din propia experienta la varsta aia tot ce zboara se mananca
Asa k astepta sa treaca timpul sa nu faci ceva, ce dupacea vei regreta
bafta in tot cea ce faci si gandeste-te bine
>
Draga dar ce tinerete telenovelistica ai tu. La varsta asta tu crezi ca stii ce e aia dragostea adevarata. Dar nu e asa nu e nici pe departe asa... Tu crezi ca daca iti place de un baiat aia e dragoste... Dragostea include mult mai multe lucruri... Dar nu te invinuiesc pe tine pentru ca la varsta ta nu aveai de unde sa stii asta...Si spune-i direct ca iti place de elsi vrei sa fii cu el... Dar oricum asta nu e dragoste... Dar cum fiecare are libertate deplina poti sa crezi ce vrei.Eu ti-am spus doar adevarul si ti-am dat un sfat ...Acum ce vrei sa faci in continuare e doar decizia ta. Traieste-ti copilaria ta...Pentru ca mai tarziu o sa regreti, ca ti-ai petrecut copilaria incercand sa alergi dupa baieti si ai uitat sa fii copil... Sper ca ai inteles ceva din tot raspunsul meu... Sper ca ti-ai dat seama...
Draga mea confunzi j-ul cu ş-ul.In primul rand ar cam trebui sa iti vezi de scoala si sa lasi baietii pe mai tarziu(peste 2-3 ani)
Daca tie iti convine sa fie si cu tine si cu aia in acelasi timp, atunci accepta. Daca nu, indreapta-ti privirile catre altceva. Pe celalalt poti sa-l convingi sa se intoarca la tine avand o discutie sincera cu el.
Draga mea, ma uimeste ce "tinerete" palpitanta ai... Dar tu cand ai copilarit? Timp de scoala ai mai avut? Nici nu-mi pot imagina cum ai putut "sta" cu un baiat de 13 ani, apoi cu altul, in timp asa de scurt...Si depinde ce intelegi tu "a sta" cu cineva(a locui, sau a fi impreuna ca relatie)...Lasa dragostea atat de incurcata pentru tine, pentru cand vei gasi un baiat potrivit pentru temperamentul tau.Pana atunci, bucura-te de copilarie, citeste, joaca-te cu papusile, invata, fa-ti un viitor...Doar stii cred, ca dragostea trece prin stomac si daca nu te ingrijesti, ramane flamand...
Doamne ce copilarie zdruncinata ai!?!))ce intelegi tu prin relatie serioasa? raspunde-mi te rog ce intelegi tu prin asta la 14 ani.parerea mea este sa-i lasi p amn2 in pace si gandeste-te ca ai o copilarie frumoasa si nu iti trebuie de acum relatii serioase...:*:*::*
Pai daca vei vrea sa fi cu el poate a acea fata va fi pe primul loc si pe tine sa te ia asa la batjocura si zic ca e mai bine sa-ti faci alt preieten si sa ramaneti doar amici
Daca el asta vrea te rog respectai decizia, e anca prea tanar deocamdata nu stie ce se antampla cu el mai tarziu asi da seama.pentru tine e bine asa, ai toata viata anainte ai sa vezi ca ai sa gasesti pe cineva care te iubeste cu adevarat.
Si app...aseara mam impacat cu Mihai...si incerc sa nul mai bag in seama pe Cristi...si va multumesc celor ce mi-au dat sfaturi...nu cei care mau condamnat...:*:*:*:*:*mersi mult maxQ...am inteles...ji va rog nu mai fiti asa rautaciosi... cei care iti exprima aici intamplarile doresc sprijin...va rog mult...
Mda... app am uitat sa va dau...detalii...am stat cu Cristi 3 luni(adica vacanta de vara)iar abia dupa 3-4 luni am avut o relatie de prietenie cu Mihai...deci am avut timp... si app nu ma joc cu papusiledc cred toti ca suntem prea mici?!?
Mmm...de ex de roco robert!?! ce sa mai zic?
asa scriu eu in loc de si scriu si... dupa mess mi se trage:-p
si app chiar nu-s analfabeta din cls intai pana acum in clasa a 7 a am luat numai premiu intai:-pdeci fa pasi...
Draga mea tu esti prea copil sa ai o relatie. Eu cand eram de varsta ta ma jucam cu papusile, ma uitam la desene si vara mergeam la garla cu fete si baieti, nici nu imi trecea prin cap ce e ala un sarut, cum e sa stai cu un baiat.
Ai 13 bucurate de copilarie invata fa-ti o cariera si apoi ai tot timpul din lume sa-ti faci o relati serioasa
Mda... app am uitat sa va dau...detalii...am stat cu Cristi 3 luni(adica vacanta de vara)iar abia dupa 3-4 luni am avut o relatie de prietenie cu Mihai...deci am avut timp... si app nu ma joc cu papusiledc cred toti ca suntem prea mici?!?
Si app...aseara mam impacat cu Mihai...si incerc sa nul mai bag in seama pe Cristi...si va multumesc celor ce mi-au dat sfaturi...nu cei care mau condamnat...:*:*:*:*:*mersi mult maxQ...am inteles...ji va rog nu mai fiti asa rautaciosi... cer care iti exprima aici intamplarile doresc sprijin...va rog mult...
Nu ne dau teme in vacanta... si terminati dracu cu esti mica de prieten...vezi-ti de scoala...sunteti dupa vremea lu PazvanteCheorul?:O:O:O:Odoamne credeti ca sa ai prieten inseamna sa tio tragi? comunici si u mai mult...ai la cine sati spui oful... ce credeti ca ne sarutam intruna...nu va faceti griji discutam o mare parte de timp si despre sc...
Anonim519 întreabă: