anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fata, am aproape 20 de ani si nu am avut decat un singur prieten cu care am stat aproape 2 luni.Ideea este ca fiind singura atata timp am inceput sa simt nevoie de atingeri...de sex ca sa nu ma ascund dupa maneca.E normal mai ales fiind virgina, hormonii stau sa dea pe afara.Ideea este ca nu stiu cum sa fac sa imi caut un baiat pentru a avea o relatie serioasa,sa stau mult cu el fara a face sex,sa ma asigur ca e baiatul potrivit.Din cauza lipsei,prima mea reactie cand dau de un baiat e sa sar pe el,daca am iubit sa ne sarutam, sa ma atinga...sunt disperata dupa asta si nu vreau sa ii dau impresia ca sunt o nebuna dupa sex.Cum sa fac sa ma abtin,sa petrec timpul cu el ca si cu un amic foarte bun, sa las partea sexuala deoparte?

32 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Rolul tau ca fata este sa găsești un partener cu gene bune ca sa i transmiți genele mai departe, daca vrei sa scapi de tensiunea sexuala poti sa te masturbezi, important e sa te intalnesti cu cati mai multi si sa gasesti cel mai bun din toti, ce varsta ai?

| CristianaMaria a răspuns (pentru RAY):

19

| RAY a răspuns (pentru CristianaMaria):

Esti unicata, de la 1-10 ce nota dai fizicului tau? ce inaltime ai?

As da un 8 spre noua aspectului, ma consider destul de dragutabig grin.dar in schimb sunt scunda, cam 1 58

Ce caracter ai? timida, fricoasa, nepopulara?

Timida dar adopt de multe ori o atitudine si o expresie de superioritate fata de ceilalti.mi-au spus cativa lucrul asta ca par aroganta si increzuta.

Cum a fost ultima data cand te-ai vazut cu un baiat?

| anonim_4396 explică (pentru CristianaMaria):

Timida pe dracu. Ai zis ca faci sex oricand si cu oricine.

| CristianaMaria a răspuns (pentru anonim_4396):

Avem cumva aici pe cineva frustratlaughing? nu am facut sex niciodata.am spus ca daca as vrea, as putea oricand si cu oricine pentru ca am destui preteni disperati care ar fi in 2 minute la poarta daca aud de asa ceva

As prefera sa vorbim prin mesaje happy

Ok,lipling

Nu sunt frustrata, sunt mandra de mine. N-am caracter de curva si stiu cu cine vreau sa fac sex. In tine urla hormonii si nu stii sa te controlezi. O relatie serioasa include si sexul. Iti vinzi virginitatea sau cercetezi partea masculina? Din topicul tau reiese ca vrei atingeri, implicit sex.

| CristianaMaria a răspuns (pentru anonim_4396):

Of of, mereu sunt oameni ca tine care ori nu inteleg, ori incearca sa faca un rau gratuit cuiva.e normal sa ai dorinte la o anumita varsta mai ales daca nu ai avut ocazia sa le satisfaci, am dreptate? intrebarea mea era una simpla si anume doream sa stiu cum sa ma apropii de un baiat fara a-i da impresia ca vreau sa ma culc cu el sau ca sunt nebuna dupa sex

Fiind sincera. Ii arati cine esti.

E simplu. Cand iubesti un baiat ii arati ca ti-l doresti si fizic. Daca eziti sau te gandesti la ce impresie are el despre tine ajungi o prefacuta.

| mihai69 a răspuns:

E timpul să înveți arta minunată a masturbării.

| LoveSleep a răspuns:

Rezolvă cu sexul și apoi rezolvă-ți dorința de "dragoste".

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Fa degetica.

| pufulescu a răspuns:

Aproape ti-ai raspuns singura fiindca ai zis intr-un raspuns ca adopti un aer de superioritate desi esti timida!
Chiar daca nu erai timida, superioritatea nu aduce rezultate. Plus ca desi nu o spui sunt sigur ca faci aceeasi greseala ca majoritatea, te prezinti permanent ca fata serioasa dar de fapt vrei altceva. Asta iar e ceva contraproductiv caci majoritatea baietilor sesizeaza ca una zici si alta vrei!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti inteleg povestea, dar ce vrei mai exact de la noi?

Poate ai noroc aici, se pare ca RAY incearca te agatehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar cu mare noroc sa gasesti un baiat de treaba ca primul iubit care iti iese in cale nu cred ca dureaza o luna pana sari pe el laughing. daca e unu de treaba se va bucura si va ramane cu tine daca nu iti va da papucii repede. si nu, nu ai cum sa te "abtii". e ca si cum ai incerca sa te abtii cand te duci la baie, faci mai mult rau decat bine

| floryn1993 a răspuns:

Rade tot timpul zile, seara un film Gen; Drama happy

| CristianaMaria a răspuns:

Ce zic eu si ce imi ziceti voi.laughing... vreau o relatie serioasa, sex pot face oricand si cu oricine... vreau doar sa imi infranez dorintele si sa cunosc cu adevarat un tip fara sa simt nevoa sa sar pe el

| qCrazyMan a răspuns (pentru CristianaMaria):

Uite cum facem. nu o sa sari tu pe mine, o sa sar eu pe tine laughing

| PaharDeSticla a răspuns (pentru CristianaMaria):

Sunt dispus de o relatie serioasa cu tine, o fata cu un asa caracter frumos nu trebuie ratata, lasa-mi mail tau :d

| qCrazyMan a răspuns:

Sa-mi trimiti un mesaj cu fb tau laughingwinking big grin

| mariacazcu a răspuns:

Eu cred ca trebui sa faci asta deoarece sunt alte pustoaice care fac asta de la 14-15 ani si tu la 20 de ani.

| An0n1m94 a răspuns:

Welcome to ma world....inca tu stai mai bine ai avut un prieten eu nu am avut niciodata o prietena

| Dynamoo a răspuns:

Dami mesaj cu fb tau poate se leaga o relatie :*

| Gigs a răspuns:

Baietii rezista si mai greu, daca sunt excitati mult timp, zilnic fara sa fie un contact care sa duca la ejaculare, incep durerile groaznice in zona aceea deci nici pentru noi nu e usor, ca baiat mi am inceput viata sexuala la 19 ani si a fost cu fata potrivita desi ceva mai mica, si in legatura cu cautatul iubitului, ei bine daca chiar vrei ce ai spus ca vrei baietii cuminti, de treaba si care sunt la locul lor sunt cei pe care trebuie sa ii cauti... deci fara fumat, petreceri, distractii, bani, sala toata ziua, aera, figuri, cu aia nu vei obtine ce iti doresti. ai o varsta, nu mai trebuie sa te uiti dupa baietii cu sapca si patratele, ci dupa cei cu o camasa si ochi frumosi ps eu ma si intretin fizic dar sunt genul ala mai timid calm si fraierut cand vine vorba de baut, fumat, distractii

| Iuliana_Andreea_1998 a răspuns:

Eu zic că ar trebui să faci sex, așa poate ai scăpa de stresul ăsta. Dă-i corpului ce are nevoie happy!

| Itachi666 a răspuns:

Eu zic sa te masturbezi. Dar sa nu o faci in exces.winking