| elena16 a întrebat:

Buna sunt fata care am pus o intrebare mai demult cum ca nu ma lasa tata sa fiu cu prietenul meu.suntem de 3 ani impreuna si eu am 17 el 21 ne dorim sa fim impreuna cu aprobare aalor mei.insa tata e un tip sever si nu stiu ce sa fac.in noapte de revelion mi-a zis ca pot sa imi fac un prieten ca sunt mare. deci sa vorbesc cu el sa il intreb daca ma lasa sa fiu cu iubi >meu? oare m-ar lasa?/mie teama sa nu ne desparta sad fundita

7 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Daca ti-a zis nu mai are cum sa isi retraga cuvintele...asta daca nu era beat, sau daca nu a zis-o ca sa te faca fericita in acele momente.Eu zic sa ii zici ca sa nu para nimic suspect si eventual sa i-l prezinti.Bafta! :* >big grin

| haiZI a răspuns:

Daca nu vorbesti cu el pe tema asta nu ai de unde sa stii.
Spune-i ca ai cunoscut un baiat de care iti place si ar insemna mult pentru tine daca ar fi si ei(parintii tai) de acord cu relatia voastra. Daca e de acord o sa vrea cu siguranta sa-l cunoasca, daca nu ce sa zic, inca un an si esti majora si faci oricum ce vrei tu.

Răspuns utilizator avertizat
| yoanna11 a răspuns:

Si eu am fost in aceeasi situatie, 2 ani si 9 luni la urat, sa nul vada in fata ochilor, dar il lasa sa vina la mine acasa si ei nu se intalneau, dar in noaptea de revelion mi-a spus ca pot sa raman cu el ca a vazut ca nu poate sa ma desparta si acum cand vine iub la mine, vine si tata si sta cu el, ba chiar bea cate un pahar, il invita la masa, nu stiu ce s-a intamplat. dar cred ca ar fi bine sa ii spui ce gandesti si ca il iubesti mult, si ca vrei sa ai o relatie foarte serioasa.si el fie ca vrea fie ca nu trebuie sa accepte, spune-i ca e spre binele tau, ca nu si-a batut joc de tine, ca e intelegator, scoate-i calitatile in evidenta si o sa vezi ca o sal accepte intr-un final

Succes:*

| rbby a răspuns:

Il intrebi si daca nu te lasa mai stai cu el pe ascuns vreo 1 an si apoi ii zici ca fara el nu poti sa traiesti si ca il iunesti foarte mult

| Alexzadon a răspuns:

Eu zic sa il duci pe tip la taicatu sa vorbeasca amandoi sa vada ca intr-adevar te iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il poti intreba insa avand in vedere diferenta de varsta nu sunt increzatoare ca va fi de acord insa daca chiar va iubiti poate ca va vedea cat esti de fericita si va fi de acord acum depinde si de taatl tauwinking mult noroc