| skiziiskiz a întrebat:

sunt fata si am 12 ani.acum 3 luni prietenul meu s-a despartit din vina prietenilor si putin din a mea, dar si din vina lui ca i-a crezut. La inceput ei i-au zis miniuni si pana la urma a zis sa nu mai vorbim(deja despartiti). bla bla nimic interesant pana cand. El se tot uita la mine in pauze la scoal de parca as fi exponata in muzeu, zambeste cand ma vede, sta pe langa mine(intamplator pur si simplu laughing), vorbeste tareeee cand sunt prin preajma(de obicei de abia il auzi laughing). bla bla.si acum cateva zile au zis colegele lui ca are prietena, ca l-au intrebat daca ma place si a zis nu(pana sa il intrebe statea serios si dupa a inceput sa zambeasca), am prietena.in urmatoarea zi l-au intrebat iar si l-au intrebat si daca ar mai vrea sa fie cu mine, a zis ca "dar ea nu vrea" fetele au zis ca eu vreau, si el a zis"da oricum am pe altcineva", cam trist.bla bla.ieri am vrut sa-l imbratisez si ne-am imbratisat, el asa a fost de mirat ca nu a stiut ce sa faca pana ce s-a dezmeticit si a vazut ca e adevarat, si ma strans in barte(tare) si a zambit pana la urechi si si-a sprijinit capul pe mine. Azi am fost la stadion, si a fost tot pe langa mine(dar pur si simplu intamplator rolling eyeslaughing), m-a bagat in seama, a venit "in sufletul meu", si facand exercitii, ne-am atins mana de mana si el a incercat sa-si ascunda un zambet si a rosit de mama focului laughing). Multi zic ca el minte in legatura cu prietena, fiindca ba zice ca are, ba ca nu are, si nu vrea sa dea nume pe motiv ca "nu o cunosti", si si la el in horoscop zice ca apeleaza la minciuna ca sa nu spuna adevaruri ce ar provoca furtuni. Voi ce ati zice sa fac?

fundita :*:*

3 răspunsuri:
| Isabelamaria21 a răspuns:

Nu ştiu care e întrebarea ta dar mi-e lene să o citesc.O să mă usture ochii

| ghineanamaria a răspuns:

Draga mea, na bucur mult ca baiatul te iubeste.Sunt sigura de asta. Daca nu te lua in brate nu cred ca te iubea.Nici eu nu cred ca are prietena dupa faptul in care ai zis mai sus in intrebare. Oricum ar fi bine sa il intrebi chiar u daca are prietena dar mai intai il mai urmaresti cateva zile sa vezi cum se mai comporta cu tine.Chiar sunt curioasa sa vad ce facibig grin.Sa imi spui si mie ce se va intampla.

| Clona18 a răspuns:

El inca te place da' ii frica sa iti mai zica asta ca sa nu incepi sa zici:" vezi ca tot la mine ai ajuns" si mai ii frica(asa cred eu) sa nu inceapa din nou prietenii lui sa il minta in legatura cu tine si sa te faca sa suferi din noutongue. incearca sa vorbesti cu el in particular si sa vezi ce zicewinking