anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, sunt fata si am 17 ani. Mi-am introdus in anus un obiect ce mi-a produs rani. Acest lucru s-a produs azi pe la ora 19 si de atunci am dureri destul de puternice. Cum ar trebui sa ii spun despre aceasta problema mamei mele (din moment ce sunt minora si nu am posibilitatea de a merge singura la un control)? Credeti ca medicul isi va da seama ca e vorba de o rana produsă de un obiect si nu de o constipatie?

6 răspunsuri:
| RazvyCrazV a răspuns:

N-ai cum sa ii explici

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna,wow...pai e cam dificil. Daca mama ta e cool si intelegatoare..cred ca ai putea sa-i spui. Dar pe doctor clar nu-l pacalesti. Bafta!

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ca ti-ai rupt intestinul gros si ai sangerari.
Sfatul meu este sa-i spui si sa mergeti de urgenta la spital, cu asa ceva nu te joci, ca poti face hemoragii interna si murii.

| freeday896 a răspuns:

Gretta, daca as fi avut hemoragie, as fi avut si sangerari

| Violleta2022 a răspuns (pentru freeday896):

Sangerarile pot fi extrene sau interne, depinde ce ti-ai introdus in anus si cat de rau a penetrat intestinul, ca durerile nu apar degeaba, mai ales ca-s puternice.
Din pacate, un medic isi poate da seama cand trauma este facuta de ceva sau altceva.
Constipatia nu fisureaza intestinul sau il inteapa, ci inflameaza sau rupe anusul, ceea ce este total diferit de obiectul introdus de tine.
Totusi, ce s-a intamplat, cum ai putut sa-ti bagi un obiect atat de traumatizant intr-un loc unde si canula de irigator o bagi cu mare teama si delicatete?!

| mihai69 a răspuns:

Spune-i că ai alunecat în baie și ai căzut cu fundu' pe săpun.
rolling on the floor
Cel mai bine e să lași jena deoparte și să-i spui adevărul: că te-ai jucat și din eroare ai pățit acest lucru neplăcut. Evident, e o lecție și nu vei repeta asta, dar ai nevoie de ajutor, și doar ea ți-l poate da.