| Aisha08 a întrebat:

Sunt fata si am 17 ani. Sunt împreună cu un băiat de 3ani și stam chiar și împreună. Îl iubesc enorm dar de mică ma simțeam atrasă și de fete, nu stiu cum sa zic adică ma atrăgeau într-un mod ciudat și ma gandeam la anumite chestii gen cum ar saruta sau alte lucruri dar nu de toate fetele, puține.m-am și sărutat cu o fată pentru o provocare și nu pot să zic ca mi-a provocat greață dar mereu încercam să nu ma gandesc la asta dar de ceva timp ma tot gândesc și am facut si testul acela scala Kinsey sau cum o fii și mi-a dat cifra 4. Întrebarea mea e: Este cineva aici care simte la fel sau este sau nu stiu..care ma poate ajuta cu sfaturi ceva? Mi-ar plăcea mult sa găsesc chiar și pe cineva care se simte la fel ca mine...baiat sau fată, nu contează. Mulțumesc mult!

P.S.: Cer seriozitate!

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Da. Nu eşti singura, de fapt majoritatea oamenilor sunt bisexuali dar nu vor să recunoască nici față de ei înşişi.
Şi eu sunt bisexual (dar prefer fetele) doar că mi-au trebuit vreo 40 de ani ca să realizez asta... bine, când eram eu adolescent, sexul era oricum un subiect tabu.

9 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Cel mai probabil orice fata s-a gandit la asta sau a experimentat un sarut. Daca vrei, putem sa vorbim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și eu de mică mă simteam atrasa de fete într-un mod mai ciudat.
Am avut relații și cu băieți dar nu am reușit sa simt nimic pentru ei, aveam doar sentimentul ăla de atașament pe care îl ai față de un prieten.
Am început să accept totuși că am altă orientare sexuală.

| ShamelessQboy a răspuns:

Se numeste bisexualitate, atracție pentru ambele sexe.
Am trăit ceva experiențe de genul, dar nu vreau sa vorbesc aici despre asta!
Dacă vrei sa discutam despre lasa-mi un număr de whatsapp ceva pe monden37a@yahoo.com

| Cumvreu a răspuns:

Și eu am aceeasi problema dacă vre putem vorbi

| Aisha08 explică (pentru Cumvreu):

Serios? sigur, unde?

| mihai69 a răspuns (pentru Aisha08):

Nu te sfătuiesc să discuți cu acest user (@Cumvreu) - e cel mai complicat specimen posibil - gay homofob. N-ai vrea să ajungi să vezi cum gndește. (presupunând că o face).
Dacă nu mă crezi, vezi doar ce întrebări a pus (mă rog, alea care încă nu i-au fost șterse).
http://www.tpu.ro/utilizator/acewbd/intrebari/

| Aisha08 explică (pentru mihai69):

Oh.da, vad.
Multumesc de atentionare happy

| Cumvreu a răspuns (pentru Aisha08):

Pai unde vrei tu putem vb pe watap sau sckipe dacă ai