Buna! Nu trebuie sa te intristezi. Am fost in aceeasi situatie ca tine. Eu am avut primul prieten oficial la 16 ani (oficial in sensul ca a fost o relatie mai lunga, nu doar de cateva saptamani) si primul sarut la 15. Si eu ma tot intristam ca nu aveam prieten si ca toate fetele din jurul meu aveau si imi povesteau cum ieseau in oras, se tineau de mana si se sarutau etc. Nici eu nu fumam, eram o fata cuminte, linistita.
Nu trebuie sa te intristezi, iti va veni si tie timpul. Poate ca inca nu e momentul dar te asigur ca merita sa astepti. Poate ca universul iti pregateste ceva frumos. Trebuie sa ai rabdare si incredere si sa nu te mai gandesti la asta. Toate vor veni la timpul lor si cand te astepti mai putin.
Despre baiatul care il placi...e cam aiurea sa iti placa de un coleg pentru ca de obicei, astfel de prietenii nu prea se termina intr-o relatie. Dar asta nu inseamna ca va fi asa si in cazul vostru. Fii atent la el, daca te priveste intr-un anume fel, daca o face des, daca se baga des cu tine in seama. Acestea sunt niste semne ca simte cate ceva pentru tine. Incearca sa vorbesti si tu cu el mai des, intreaba-l despre el, incearca sa il cunosti, intreaba-l despre pasiunile lui (poate ii plac jocurile pe calculator sau fotbalul sau orice altceva). Gaseste subiecte de discutie cu el cat mai normale si simple. Daca totul merge bine si vezi ca ii face placere sa vorbeasca cu tine si se comporta foarte frumos cu tine, poate o sa-ti iei intr-o zi inima in dinti sa ii spui ca il placi. Poate ca si el iti va spune la fel. Nu ai nimic de pierdut. Daca nu te place, asta e, viata merge inainte, macar tu ai fost sincera si ti-ai marturisit sentimentele..macar afli daca mai trebuie sa iti pierzi timpul cu el sau nu. Mai sunt multi baieti pe lumea asta in orice caz. Multa bafta!
Nu te impacienta. Toate se petrec la timpul lor. Socializeaza cu prietenii si colegii tai. Incearca sa fii mai "bagareata" mai tupeista si vei vedea ca si interesul baietilor fata de persoana ta se va schimba. In privinta acelui baiat de care ai amintit, te-as sfatui sa incearci sa-i devii un prieten mai "apropiat" adica ceva mai mult, mai deosebit decat un simplu coleg. Succes.
Buna! Stai linistita...toate se intampla la timpul lor asa cum a mai zis un coleg mai sus...dar ai grija ca baietii cam profita de fete ca tine fii tu nu te preface ca esti altcineva baiatul potrivit te va vedea O zi buna iti doresc!