| loramesesan a întrebat:

Bună! Sunt fată și am o relație cu un băiat de câteva luni, și de ceva timp un băiat cu care mă știu de mică însă nu am fost niciodată prieteni mi-a scris, și am început să vorbim și ne-am și văzut. Nu pot să renunț la niciunul dintre ei, prmul mă iubește și ar face orice pentru mineiar al doilea mă atrage foarte mult, țin să precizes ca al doilea știe de primul și a știut de când mi-a scris că am relație. Vreu cât mai multe sfaturi, dar fără să mă judecați, vă rogggg! Mulțumesc tuturor!❤

5 răspunsuri:
| Delllliae a răspuns:

Bla bla bla True Blood în viața reală!

| Invictusman2025 a răspuns:

Alege ce îți dictează creierul nu inima.

| sweetys a răspuns:

Si al doilea nu va avea încredere nici odata in tine fiinda stie ce fel de persoana esti.

| wildthing a răspuns:

E evident ca pe al doilea il vrei mai mult. E logica simpla. Problema este abordandu-te desi stia ca esti intr-o relatie, el s-ar putea sa plece de la premisa ca esti o femeie dispusa sa insele... ceea ce ar putea sa insemne ca nu te vrea pentru o relatie serioasa, ci pentru cateva partide amoroase ca-n filmele xxx, dupa care se va orienta catre urmatoarea tinta. Bineinteles ca exista si posibilitatea sa fie indragostit de tine si sa-si fi incercat norocul chiar si stiind ca esti cu altul.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

De mici va apucati de curvăsăreală, bravo viitorul țării voi sunteti laughing bagă mare.