| bluesky a întrebat:

Sunt fata si cred ca imi place de cel mai bun prieten al meu, vb mult, ne spunem secrete, avem incredere unul in altu etc... cei mai buni prieteni. Nu i-am spus dar va intreb pe voi, credeti ca ar functiona? Sau daca nu functioneaza vom mai putea fi vreodata prieteni ca si inainte? Daca ati trecut prin asa ceva va rog sa imi povestiti cum s-a terminat.Mersi!

Răspuns Câştigător
| Amelie_2576 a răspuns:

Buna! E bine sa ai grija cu astfel de confesiuni fata de baietii-amici. Banuiesc ca esti adolescenta, ceea ce-i foarte frumos. Eu sunt ceva mai matura si as putea sa-ti spun ca, atunci cand un baiat te place ca pe o fata (adica are sentimente romantice fata de tine), trebuie sa faca neaparat ceva, un gest semnificativ, nu doar amical (chiar daca e timid!).

De exemplu, fii atenta la ce face de sarbatori ca Valetine's Day sau 1 Martie (of, mai e mult pana atunci :-).) Daca iti ofera o floare, o felicitare sugestiva sau un cadou mai deosebit decat altor fete/colege, daca te invita doar pe tine la film, daca se ofera sa iti cumpere ceva pe drum (un suc, un covrig, orice), atunci acesta se poate numi gest romantic si e semn ca te place.

Daca insa doar vorbiti si ti se destainuie, fara sa incerce ceva mai mult, atunci e probabil sa te vada doar ca pe o amica.

Pe vremea liceului, am dat cu bata in balta si am facut o destainuire romantica, neluand in calcul lipsa acestor semne. Bineinteles ca n-a mers nimic si m-am facut si de rusine iar apoi baiatul ma evita! :-)) Vremea trece insa si, la un moment dat, te vei amuza chiar si de greseli.

7 răspunsuri:
| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Buna o relatie se bazeaza si pe incredere si dupa cum ai scris tu voi aveti incredere unul in altulwinking
daca si el te place o sa aveti o relatie frumoasa
dar cum va reactiona? vei sti numai tu
succes

| smile a răspuns:

SINCER nu cred ca iti pot raspunde la intrebarea crdeti ca ar functiona? pentru ca nu am trecut prin asa ceva insa ce pot sa-ti spun este ca nu este imposibil poate fi posibil doar daca si el simte ceva pentru tine.SI cred ca chiar daca nu veti fi impreuna veti ramane la fel de buni prieteni.succes

| alone a răspuns:

Am simtit si eu c simt u si am fost norocoasa pentru ca si el a simtit asta o perioada dar dupa relatia s-a racit el nu a avut curaji sa spuna ca nu ma mai iubeste ca sa nu ma raneasca dar intr-un final ne-am despartit cam acum o saptamana si nu am mai vb d atunci eu inca astept sa ma caute si sa fim ca inainte dar nu cred ca se mai poate anumite amintiri ne vor bantui mereu!happy uneori relatile dintre pr ft buni mg de minune dar nu intodeaunacrying

| DevilLife a răspuns:

Eu nu am trecut prin asa ceva dar noi nu putem spune exact cum va functiona.Asta depinde de voi. Daca spui ca sunteti foarte apropiati incearca sa ii spui si daca te refuza atunci ramai la stadiu de prieteni.

| innocent_9644 a răspuns:

Huh... Depinde de la caz la caz.
Testeaza. l intai, vezi daca vrea sa va sarutati.
La mine s. a termiant urat (din cauza mea, ce e drept), sau ma rog, nu s. a terminat inca, pentru ca inca mai astept "iertarea" aceea.
Nu stiu, daca nu merge, nu cred ca veti mai fi la fel, pur si simplu, du. te pe intuitie.
happy
Bafta, sper sa faci alegerea corecta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! stiu cum e am patit-o problema e ca baiatul de care imi placea(unul din prietenii mei), ii placea si lui de mine mi-a marturisit asta si stia ca si eu il plac insa l-am refuzat de 4 ori intr-an an ptc nu voiam sa imi stric prietenia cu el, vara asta am vb pe mess iar la un moment dat a zis ca nu mai vrea sa vorbeasca cu mine zicea"asa e mai bine" dupa o saptamana de la inceperea scolii probabil a vrut din nou sa vb cu mine sau sa fim impreuna insa i-am zis ceva neobisnuit... dupa a anceput sa ma jigneasca cu orice ocazie care ii iesea in cale, seara i-am lasat mesaj in care ii spuneam sa nu se mai ia de mine ptc nu mai vreau sa am nicio legatura cu el.asta e povestea mea.asa ca ai grija ce faci.eu acum is trista, dar o sa-mi treaca am mai trecut si peste alte depresii din dragoste.ai grija cum te comporti! Bafta!

| laurentiuchina a răspuns:

Am avut o pritena foarte buna ea zicea ca noi suntem amici buni da eu eram lesinat dupa ea, e mult de explicat cate faceam ampreuna si dormeam an aceeasi casa aceeasi camera doar paturi diferite ea an pat si eu pe canapea etc etc, doar ca eu nu am fost nici o data cu ea, si mia parut rau. ea acum e cu alt cineva eu la fel, ancearca, nu cred ca schimba doar ca ia-o incet prima din gluma an gluma si vezi ce iese, parerea mea, bafta