Pf...sa stii ca nu inseamna nimic activitatea pe Facebook. Poate ca este hetero, incearc-o. Atinge-o din "greseala" mangai-o si vezi cum reactioneaza, pe urma revino cu detalii si vedem cum te mai putem ajuta.
P.S. Lesbi sau bi?
Cica impotriva naturii. Stiu ca si ea ma place, dar niciuna nu stim cum sa interactionam. Vezi-ti de treaba ta si nu mai acuza prostesc lumea pe internet.
Îi spui că te bucură atenția pe care și-o acordă și ai fi de-a dreptul fericită să vă cunoașteți și în realitate, să vă puteți cunoaște mai bine.
Dacă acceptă, va trebui să te cam descurci singură, în funcție de cum e ea. În orice caz, ca să o faci să te placă și în realitate, caută să o faci să râdă cât mai mult -spui glume, faci jocuri de cuvinte, povestești amintiri vesele din trecutul tău...
Pai vorbește normal și fa-i complimente, daca se prinde despre ce e vorba nu o va deranja, daca se prinde va încerca sa te evite.
Suna lesbi, nu prea sunt eu de acord cu chestiile LGBT dar cred ca ar merge sa ii spui asta in fata.
Trebuie să vrea și ea, nu doar tu. Poate ar accepta niste experiențe de genul dar e vorba de ea, o cunosti?
Lesbiană sau bisexuala? Interesant...o inviți la tine cand ești singura, incepi sa vorbești cu ea, o atingi, o săruți, știi tu ce sa faci) dar nu știu, ai renunțat la lumea bărbaților? Ea poate fi heterosexuală si nu știu dacă s-ar lăsa așa convinsa.
Bisexuala . Nu am renuntat, dar chiar e draguta si interesanta asa si as vrea sa am o experienta cu ea. Cu baietii e mai usor, fac ei apriape totul, dar aici trebuie sa iau eu pozitia asta si e mai greu .
In general agaricii astia ca tine stau cu teama ca nu cumva o femeie sa fu*a mai bine ca tine si sa ai concurenta serioasa la babardit.
O ciută oligofrena complexata inapta sa tina o femeie langa el, din cauza ca iubi si-o ia mai bine de la o femeie decat de la tine.
Cosmina1 întreabă: