Timid sau nu,mergi sambata la intalnire si vei intelege.
Fata in fata, fara ascunzisuri, telefoane si facebook, intentiile lui vor fi foarte clare!
Mergi la intalnire si considera ca-i dai o sansa, si lui si posibilei voastre relatii!
Succes!
Daca-ti place de el, atunci crede-l, chiar daca nu stie sa minta. A incercat si el la alta fata si nu a avut succes, asa ca a revenit la tine.
Inca ceva. la telefon nu m-a sunat, dar putea sa ma caute pe facebook. am fost tot weekend-ul online, dar nu am primit niciun mesaj de la el. ce sa fac?
Ba daca e bun da-i o sansa dar nu avea prea mare incredere in el asc sfatul asta
Vrajeala fata mea, probabil a avut o alta intalnire atunci cand a fost stabilit prima data sa va vedeti si acum dupa atata timp si-a amintit si de tine, eu zic sa nu te duci dupa te ia drept proasta si va crede ca poate veni mereu la tine cand nu are cu cine sa se vada. SI faza cu reteaua incarcata)cata vrajeala pe capul lui, nu te duce sa te vezi cu el, Sper ca te-am ajutat
Din ce am inteles de la o prietena, am aflat ca e timid si m-am gandit ca poate i-a fost frica, nu stiu
Poti incerca sa vezi ce-i de capul lui, ca nu pierzi nimic