Infinity nici o fata nu moarte, nu pateste nimic daca face sex la 15 ani asta e un mit, boliile sexuale se ea la orice varsta, timp de milioane de ani o faceam la varste fragede, problema e cand raman gravide, iau bts etc
Raman "gravide", iau bts, deoarece nu iau in calcul chestia asta si se gandesc doar la placere...In unele cazuri se intampla si fara sa vrei, dar na. Mersi de raspuns
Se pare ca nu ai postat intrebarea la categoria potrivita.Aici intra doar fete cuminti si serioase.
Păi eu sunt băiat dar îți povestesc de vară-mea care și-a tras-o cu un castravete la 12 ani.
Mi-a zis că s-a simțit minunat și nu regretă nimic. Era puțin zdruncinată da și-a revenit. Îți sugerez să faci la fel.
Buna!
Nu mi am început viață sexuala la 15 ani, doar ca daca ai pus aceasta întrebare doar pentru ca tu ai vrea sa o faci, te sfătuiesc sa nu.
Gândește te ca pe aceasta lume, sunt multe fete cu părinți diferiți cu corpuri diferite.
Sunt fete care fac acest lucru de la aceasta vârstă doar pentru ca le spune părinții sau ca aceștia nu spun nimic.
Sunt fete care fac asta din prostie cu primul iubit a lor, păcălind o apoi si despartindu se de ea. Si gândește te ca pana la vârstă de 20-25 de ani... poți întâlni atâția băieți.
Mai ales ca, daca nu esti dezvoltata atât fizic cat si mental, da...la aceasta vârstă sunt si urmări.
Gândește te cum ar fi sa ai un copil sau sa iei vreo boala care duce la moarte?
Cam in jurul vârstei de 17 ani, corpul unei fete este dezvoltat in proporție de 80%, de asta normal ar fi ca o fata sa si înceapă viață sexuala după 18.
Plus ca, o data ce corpul unei fete este dezvoltat cum trebuie, rănile si eventualele boli sunt reduse.
Crede ma, fa o cu un băiat cu care într adevar te merita si te iubește...sa aveți macar un an de relație si sa fii conștientă cu nu te va părăsi.
Si inca ceva. poate acele fete de 15 ani, care deja au făcut o la vârstă aceasta da.e ceva nou, le place, dar rănile si durerea pe care o va transmite corpul va fi după 20-30 ani.
Si nu te apuca de sex pana nu ii cunoști foarte bine perioadele fertile si nefertile ale lunii si de consecințele acestuia.
Bafta
Buna mersi de raspuns. Nu vreau sa o fac, dar vorbisem cu varamea si are 15 ani. Abia acum are primul prieten si a zis ca daca se inteleg bine, o face !
Daca vrei sa iti pierzi virginitatea de pe acum te sfatuiesc sa nu o faci pentru ca dupa ce faceti sex tu cu iubitu' tau o sa te lase si o sa se duca la alta chit ca relatia are mai bine de 3 luni de zile! Dar daca tot vrei sa faci sex cu persoana pe care o iubesti incearca sa te asiguri ca nu te va parasi dupa aceea si sa aveti minim 7-8 luni de cand sunteti impreuna si sa nu aibe peste 17 ani!(Fiindca fetele cred cacaturile pe care le zic astia de peste 17 ani pentru ca ele cred ca daca sunt adulti no sa le paraseasca o sa aiba incredere in ele etc!)Ps:Sunt baiat dar am multe prietene care au 15 ani si si-au pierdut virginitatea si regreta asta acum multa bafta!
Nu stiu despre virginitatea fetelor de aici, dar iti pot spune ca am cunoscut o fata care mi-a spus ca a pierdut-o la 15 ani si nu regreta acest lucru.
spyceygirl întreabă:
anonim_4396 întreabă: